• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal stüdyada fotoğraf çektiren var mı?

BEKEMs

Tgb_Slck
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
142
15
98
38
Merhaba arkadaşlar.Ben fotoğrafçı ararken ümraniyede bir yere rastladım.Fotoğrafçının alt katını doğal stüdyo ortamı yapmışlar.Bir köşede sarmaşık salıncak var,başka köşede çok hoş bir ayna,değişik koltuklar,bar sandalyeleri, küçük bi ev,şelale,ağaçlar vs vs bi sürü köşe.Şİmdi çok kararsız kaldım dış çekim mi yoksa doğal stüdyo mu?Dış çekimde kalabalık olur rahat olamayız diye tereddüt ettim.Hiç böyle fotoğraf çektiren var mı?

Merhaba arkadaşlar.Ben fotoğrafçı ararken ümraniyede bir yere rastladım.Fotoğrafçının alt katını doğal stüdyo ortamı yapmışlar.Bir köşede sarmaşık salıncak var,başka köşede çok hoş bir ayna,değişik koltuklar,bar sandalyeleri, küçük bi ev,şelale,ağaçlar vs vs bi sürü köşe.Şİmdi çok kararsız kaldım dış çekim mi yoksa doğal stüdyo mu?Dış çekimde kalabalık olur rahat olamayız diye tereddüt ettim.Hiç böyle fotoğraf çektiren var mı?

cnm benim bulundugum şehirde malesef dış çekim yapan yer yok..sadece senin anlattıgın gibi bi odasını dogal alan gibi yapmışlarr çeşme salıncak agaç falan filan avr..ama çok basit duruyor baktımmm orada resim çekinenlereee çok komik duruyor..bence dış çekim yaptır..bizim burda olmadıgı için yaptıramıycam düz studyo resmi olcak benim albüm:)

Back