- 15 Haziran 2022
- 866
- 768
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Ben de açık kumral saçlarımı 5-6 sene siyaha boyatıp kullanmıştım herkeste başka sevdalarDoğal saç hemen hemen her rengi tutuyor. Benim ilk yaptığım renk bal köpüğüydü tuttu çok guzel.
Ben de açık kumral saçlarımı 5-6 sene siyaha boyatıp kullanmıştım herkeste başka sevdalar
Ahaha benim kafadansın.Sanmıyorum ki kullanmadığım bir renk kalsınSorma ben doyumsuzum birde baya koyu küllü kumral saçımı gidip bal köpüğü yaptım yetmedi sonra 2 sene de mavi siyah yaptım
Ahaha benim kafadansın.Sanmıyorum ki kullanmadığım bir renk kalsınama uzun zamandır yılda bir kere parlak görünsün diye kahveye boyuyorum.Kuaföre tövbeliyim en son kel kalacaktım
Hikayemiz aynı canm ,Saçları Allah’ına kavuşturana kadar uğraşmışızEvettt aynenn ben şuan oruc tutar gibi sac boyamiyorum. 6 ay yasak çünküm uzatcam
Yapmadığım renkler yeşil , mavi tarzda olanlar onları sevmiyorum doğal renkelri seviyorum renk skalam 1 den başlıyor Allah ne verdiyse bakır- kumral- kızıl ve tonları - kahveler sonra 9a kadar gidiyor.
Kuaföre inanır mısın 1 kez gittim. küt kestrdim boyattım çok uzuldum.
Parlak ve dinlenmelik için yaptığım saç rengi L'Oreal koyu kestane. Valla çok parlak duruyor başta koyu ama açılıyor ve parlak.
Evet evet onlarda çok güzel renkler herkes birgün siyaha yada 7.1 e döner mutlakaHikayemiz aynı canm ,Saçları Allah’ına kavuşturana kadar uğraşmışızben de palette 6-1 yada 6-0 kullanıyorum bazen 7-1 Allah ne verdiyse
Kürkçü dükkanına döndük desene.Evet evet onlarda çok güzel renkler herkes birgün siyaha yada 7.1 e döner mutlaka
6.0 ile 7.1 arasında çok fazla ton farkı var mı peki? Ben ikisi arasında kararsız kaldımHikayemiz aynı canm ,Saçları Allah’ına kavuşturana kadar uğraşmışızben de palette 6-1 yada 6-0 kullanıyorum bazen 7-1 Allah ne verdiyse
Evet baya fark var. 6-0 koyu kahve gibi bir renk oluyor eğer kendi saçınızın tonu açıksa akınca güzel bir koyu kumrala dönüyor. 7-1 küllü kumral saç tonunuz açıksa güzel olur ama koyu saça tutmuyor.6.0 ile 7.1 arasında çok fazla ton farkı var mı peki? Ben ikisi arasında kararsız kaldım
Kahve saçlarım cok açık değil. O zaman 7-1 ile boyasam orta tonda bi kumral elde eder miyim sizceEvet baya fark var. 6-0 koyu kahve gibi bir renk oluyor eğer kendi saçınızın tonu açıksa akınca güzel bir koyu kumrala dönüyor. 7-1 küllü kumral saç tonunuz açıksa güzel olur ama koyu saça tutmuyor.
açık değilse saçınız 7-1 rengi elde etmeniz mümkünsüz .tonu açmıyor maalesef açılmış yada açık ton saçlara uygun.Kahve saçlarım cok açık değil. O zaman 7-1 ile boyasam orta tonda bi kumral elde eder miyim sizce
Çok teşekkür ediyorum cevabınızaaçık değilse saçınız 7-1 rengi elde etmeniz mümkünsüz .tonu açmıyor maalesef açılmış yada açık ton saçlara uygun.
Rica ederimÇok teşekkür ediyorum cevabınıza
Aşırı derecede beyaz teniniz varsa sarı olmasın.Kendi doğal saçım simsiyah hep boya mı diye sorarlardı baya koyu duruyor 30 yaşındayım hiç saçımı boyatmadım, şimdiyse beyaz saçlarım çıkmaya başladı ve aradan parıl parıl parlıyor.
Bende boyatmışken büyük değişiklik olsun istiyorum ama kuaför kahverengi parıltı atabileceğini söylüyordu acaba yavaş yavaş açık kumrala, sarıya ya da bakıra geçebilmem mümkün mü şuan bende renk konusunda kararsızım beyaz tenliyim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?