Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal sarışın olmak istiyorum yardımmm

grikedi4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
4
0
28
Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Bundan bir buçuk sene önce saçımı kahve kızıla boyattım içinde hafif kızıllar olan bir renkti yıkandıkça aktı turuncusu oldu Üzerine iki defa aralıklarla düz kahveye boyattım hala kızıllar kaldı. Yaklaşık iki ay önce saçıma sarı ombre yapıldı ama çok az bir sarı belli bile olmuyordu. Dün loreal 8 numara koyu sarıya boyadım saçım çok gür olduğu için bir kutu yetmedi ve boya tutmadı. Bugün tekrar aynısını boyasam mı lütfen yardım edinnnnnn

Doğal sarışınsan zaten doğal sarışınsındır bu istemekle olmuyor ki.

Koyu renk saçlarımı doğala en yakın sarı renge hangi boya ile getirebilirim diyorsan önce saçlarını açman gerekecek maalesef.

Bir adet kaliteli orial, saçın gür ise 2 tane olsun.

İyi bir marka mesela igora royal 8.0 numara saç boyası ve igora royal 0.22 turuncu azaltıcı boya al.

Saçlarının rengini orial ile aç ilk olarak. İşlem bittikten sonra su ile durula ve
1 tüp 8.0 boya
2 fındık tanesi kadar igora 0.22
%6 veya bulabilirsen %3 volüm hidrojen peroksit karışımını hazırla 1 çorba kaşığı zeytinyağı eklersen fena olmaz
Saçlarını komple hızlıca boya

Bekleme süresi bittiğinde hafif küllü görünen tatlı ve doğal bir sarı çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…