Saç Rengi ve Saç Boyama doğal sarı saçlarımın açık kahve olmasını istiyorum. yardımmmm

ispanaklikoyyimirtasi

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
557
1
96
Diğer
merhabalar, ben 19 yaşındayım, saçım açık küllü, doğal ama çok sıkıldım kaç yıldır bu renkten, bu yaşta boyatmak istemiyorum ama biraz daha koyu olmasını istiyorum saçımın. doğal ne örerirsiniz?

bence hıcbı sey yapma dogal bı sac koyulastırma yontemı yok boyadan baska, bu yastadaboyaya gırme ama uclara ve seyrek olacka sekılde golge attırabılırsın, ama bence hıcbı sey yapma

doğal koyulaştırma yok, bence köklü bi değişim yapma asla çok pişman olursun valla, içim gitti yazını okuyunca insan doğal sarıyı kahve yapar mı hiç, modelde değişiklik yap uçları boyatabilirsin belki hevesini bi şekilde al ama asla toptan koyu renklere boyama, gittiğin kuaför kızar valla zaten :)

çok hoşuna gitmicek belki ama çok pişman olursun boyatırsan boyatmanın sonu yok
sende zaten doğal bi yol demişin ama malesef ki doğal bi yolu yok ben boyattım boyattım şimdi kendi saçlarıma dönmek için en son siyaha boyattım diplerimin gelmesini bekliyorum geldide baya ama şimdide boya aktı saçlarım çok dolaşıyo kuru ve sert napmam gerekli diye burda gezinirken gördüm konunu elleme güzelim saçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…