@eylulu
Bebeim kesinlikle kendi saçın ya ne güzelmiş ilk resimde ışıltısı falan ikinci resimde de öyle keza hatta ikinci resimde renk olarak benimkine benzettim. Allahtan sağlıklı saçların varmış da üst üste o kadar boyaya iyi dayanmış. Lisedeyken sınıfımda kızın teki kızıl sarı siyah arasında gidip gelirken en sonunda bildiğin kel kaldı ya hiç unutmuyorum. Soru çözmek için öne eğildiğinde öbek öbek kellikler gözüküyordu :18:
Çok teşekkür ederim, evet bence de en güzeli doğal saç rengi. Bana ne oluyor bilmiyorum ama her yaz geldiğinde saçlarımı bir sarı yapma isteği kaplıyor, üç dört ay sonra o saçtan sıkılıyor kendi rengim gelsin diye iki yıl sıkıntılı bir şekilde bekliyorum. Benim bu saçlarımın güçlü olması herkesi şoke ediyor zaten, geçen sene doğal rengiyken bi defa dersanede derste uyumuştum sıra arkadaşımda benim saçlarımda oynuyormuş, hoca da demiş saçları çok güzel ve güçlü valla maşallah diye ehehe. Annem de der at kılı gibi saçların var (kalın telli) diye
Geçen yaz da öyle oldu, resmen kudurdum sarı olacağım diye işte kış gelnce o saçtan da sıkılıyorum evet manyağım buna inanıyorum.
Eylulu kendi dogal sac rengin kesinlikle cok güzel ama ben Loreal 9 ile boyadigin rengi de begendim. Ama o rengi sen dogal yöntemlerle de elde edebilirdin. Mesela papatya senin saclarini güzel acardi. Kat kat sariya boyali olan acikcasi seni dogalliktan uzaklastirmis. Bir de dikkatimi cekti tirnaklarin ayni benimkiler gibi. Kumral renge boyali olani göremedim resim acilmadi. Siyah yakismis ama seni biraz gotik yapmis, teninle fazla zit. Benim de bir zamanlar öyleydi insanlar gotik misin diye sorup duruyorlardi.
Kizlar ben simdi Tresan papatya özlü sampuani kullanmaya baslayacagim, sac rengini actigini duydum umarim ise yarar. Yararsa konuma yazacagim zaten. Sac rengini boyamadan zahmetsiz acmak isteyenler icin iyi bir alternatif.
Teşekkürler canım, işte sarıya boyamak benim kabahatim annem resmen yalvarmıştı kızım senin saçların çok güzel niye yapaylık katıyorsun diye.
Bir de ilk bir kutu sarı boya aldığımda saçlarımı annem boyadı fırça falan kullanmadık ben de anneme diplerine diplerine sür sarışın olduğum anlaşılsın dedim e tabii saçlar neredeyse bele geliyor bir kutu boya neye yetecek, ben saçlarımın üstü kızıl karamel, altları da kendi rengim oldu ginger kafayla gezdim bir ay, sonra sarı olsun diye vurduk boyayı öyle öyle saçlarıma eziyet ettim.
Bazen diyorum kumral halinden siyaha boyamasamıydım acaba, ama ne bileyim aynada baktıkça pek hoşuma gidiyor siyah saçlarım temmuzda falan aksın biraz siyah kalsın istiyorum ama yıkcadıkça deli gibi akıyor.
Tırnaklarda da normalde kısa kullananmam ama şu iki aydır uzatamadım bir türlü uzatsam iyi olacak parmaklarım güdük, dolma gibi görünüyorlar tırnakla biraz uzun gözüküyordum ehehe.