Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal saçımı boyarken hangi markayı tercih etmeliyim? (hedef, küllü açık kumral)

beybiMJ

it's all for L.O.V.E
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
19
1
36
42
İstanbul
yardım etmezseniz herhalde kafayı yiycem:) yaş oldu otuz , e bi değişiklik olsun dedim saçlarım çok koyu değil orta tonlarda bi kahve ,açıcı kullanmadan sürekli küllü açık kumral a boyayarak tutturabilirmiyim sizce ve önemli olan hangi marka boya tercih etmeliyim ? kuaföre gitmem ,güvenmiyorum anca uçlardan aldırmaya giderim.Yani kuaför seçeneğini baştan eleyelim ne oluuuur yardımmmmm :*

Son düzenleme:
bence olur çünki hiç boyanmamış saçınız yavaş yavaş açılır..loreal yada koleston köpük olmasın klasik boya tavsiye ederim..

orta tonlarda kahveyse önce loreal 7.1 i %6 oksidanla uygulayıp saç rengini açmanı öneririm bir anda küllü açık kumral turunculuk yapacaktr büyük bir ihtimal...

saçın doğal canım açıcı kullanmaya zaten gerek yok.. küllü kumral al numarası 7.1 olsun markayı sen kendin seç ama saçın hiç boyanmadığı için önce uçlarını boya 20 dk beklet en son diplerini boya 15 dk daha beklet yıka.. tamamını birden boyarsan diplerin açık düşer... kolay gelsin
ayrıca küllü kumral turunculuk yapmaz aksine turunculuğu alır

kahve saç tonlarından direk 8.1 e geçişte boya küllü bile olsa turunculuk yapar tecrübeyle sabittir :)

kahve saç tonlarından direk 8.1 e geçişte boya küllü bile olsa turunculuk yapar tecrübeyle sabittir :)
arkadaşın orta kahve diye bahsettiği kendi doğal saç boya değil onun için turunculuk olmazı..
ben kuaförüm boyalardan iyi anlıyorum sizin saçınızda nasıl yapmış turunculuk anlamadım boyadada bi sorun olmuş olabilir. çünkü küllü asla turunculuk ypmz aksine saçtaki turunculuğu alır

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ... ben dün akşam boyadım saçlarımı koleston tüp boya tercih ettim 4 kutu aldım saçlarım belimde çünkü:)) ve de kıvırcık iki aydır araştırmalar yaptım forumları okudum ,saç boyama tecrübesi fazla olan arkadaşalarımı soru bombardımanına tuttum :) sonunda da koleston aldım ,ayyy boyaları karıştır karıştır bitmedi valla ... turunculuk olmadı ,tabi direk renk te tutmadı haliyle:) şimdilik hoş bi renk var saçlarımda hayli açıldıda ,herhalde 3.boyamamda daha da oturur renk sizlerde oturur demişsiniz:) resim ekliyemiyorum, sanırım msj sayım yüzünden

beni yine aydınlatın kızlar:) 2. boyamamı ne zaman yapayım peki illa dip çıksın diye beklemelimiyim ?

Ayrıca koleston tüp boya saçıma hiçbir zarar vermedi.Yanma,kaşıntı,saç dökme vs. maşallah hiçbişey olmadı ve hani hergün elimize belli bi saç gelir ya o bile yok... tabi her saç tipi farklı ve tepkimesi de farklı olacaktır,benim tecrüben olumlu sonuçlandı bilginize.

koleston her türlü öneriliyor ama naturals serisini tercih etmelisin. ki zaten naturals serisinden küllü açık kumral ve kumralı karıştırdıgında cok hoş bi renk cıkıo ortaya tavsiye ederim.

koleston her türlü öneriliyor ama naturals serisini tercih etmelisin. ki zaten naturals serisinden küllü açık kumral ve kumralı karıştırdıgında cok hoş bi renk cıkıo ortaya tavsiye ederim.

teşekkür ederim canım tavsiyeni yazdım aklıma:) bu iki karışımı kuzenime denerim ben artık yola küllü açık kumralcığımla devam ederim :) peki naturals ile normal tüp boyanın arasında renk farkı varmıdır ?

Son düzenleme:
saçın orta tonlarda kahve...
kesinlikle açıcı kullanmadan istediğin rengi tutturamazsın

direk istediğin renge boyamayı düşünürsen defalarca üstüste boyamak zorun kalırsın söylim
bu arada açıcı kullanırsan turunculaşma illaki olacak
ve istediğin rengi elde etmek için 3 kere falan boyaman gerekebilir

ve açık ton elde etmek için turuncudan geçmeden o rengi elde edemezsin
turunculuk kaderin yani
boya olarakta koleston tavsiye ederim

açıcıda kullansan
direk istediğin rengede boyasan turunculaşma yaşamaman imkansız gibi birşey
bunu iyi bil

profesyonel boya kullanmanı tavsiye ederim igora iyi boyadır ben hep onla boyarım saçımı küllü tonlara. igora 7.1 küllü kumral al bi de yine igora 0.22 turuncu azaltıcı boyadan al ama 0.22 den az koyman gerekiyor saçın uzunmuş senin bi ceviz büyüklüğünde koyman yeterli olacaktır. eğer ist da yaşıyorsan eminönün de kuaför malzemelerinin olduğu pasaj var eminönün de zazahanda ordan alabilirsin eğer gidip alamıycak durumdaysan netten al kuaför siteleri var

açıcıda kullansan
direk istediğin rengede boyasan turunculaşma yaşamaman imkansız gibi birşey
bunu iyi bil

teşekkür ederim ilgine ve cevap yazmana ....turunculuk yok saçımda gerçekten ,küllü olduğu için muhtemelen :)boyadım dün,saçımın rengi tatlı bi şekilde açıldı herhalde öyle saçma renkler çıksaydı kahrolurdum çünkü çok pimpirikliyim saçlarım söz konusu olunca:) E artık 1 yıl da sürse renge ulaşma maratonum katlanıcam ,kuaförde falan açtırmam mazallah :))

istanbul da yaşıyorum ve igorayı almam ve bulmam zor değil satılıyor bizim burda ....arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine koleston aldım.Annem için kullandım geçen gün igorayı,dökülen saçımı biriktirip denemiştim bende igorayı şu an ki renkle bi farkı yok ... sence kolestonun üzerine igora boyasam nasıl etki olur,tutunculukta yok şuan yine de koyayım mı 0.22'yi her ihtimale karşı .ilgine teşekkür ederim:)

koleston çabuk akıyor ben beğenmiyorum açıkçası canım heleki loreal ve köleston köpük boyaları hiç tavsiye etmem saçını dalgalandırma riskin çok fazla olur. igoradan şaşma gerçekten kaliteli bir boya ben her boyadığımda saçımı yinede koyarım 0.22 benim saçlarım çok uzun olmadığı için bi fındık büyüklüğünde falan koyuyorum. kolestonun üzerine igora yapabilirsin.

evt doğal kahve biliyorum :) 8.1 istediği için yapmıştım o uyarıyı.. o tonlardaki saçlar içerisinde ztn yüksek oranda turunculuk barındırıyor bir de üzerine yüksek oksidanla açık bir renk boyanırsa küllü de uygulanmış olsa turuncu yansıma kalıyor hatta ben biraz da mavi ekliyorum boyarken o yüzden önce düşük oksidanla 7.1 önerdim ben ztn aynı öneride bulunmuşuz :)

ben 3 ay önce saçlarımı loreal kumrala boyamıştım. kahve tonlarında bir renk oldu. 3 ay sonra koleston küllü kumrala boyadım. şuan saçlarım ışıkta turuncu görünüyor bu turunculuğun gitmesi için ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…