Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal saç rengini açtırma

Dizzy

Adım adım..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
1.075
18
158
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Şimdiye kadar hiç boya yaptırmadım.Yıpratmak istemiyorum. Kurban Bayramında su dalgası yaptırmıştım saçım yeterince yıprandı. Ama bu şeklinden de bayağı sıkıldım. Nasıl açabilirm ? ya da karamel tonlarında boyatsam nasıl durur bir fikir verebilir misiniz ? ya da bana yakışacak bir renk işte..bir de saç rengimi değiştirsem renkli lens yakışır mı acaba ?

Eklentiler

• $IMG0007.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
tatlım gördüğüm kadarıyla çok açık tenli değilsin açık ton renkler de gitmez o yüzden sana ama koyu kumral yapabilirsin yazın güzel olur
yeşil lenslerle de nasıl tatlı gider..düşün bi:)

tatlım gördüğüm kadarıyla çok açık tenli değilsin açık ton renkler de gitmez o yüzden sana ama koyu kumral yapabilirsin yazın güzel olur
yeşil lenslerle de nasıl tatlı gider..düşün bi:)

lensde düşündüğüm renk yeşil zaten. :) saç rengimden çok uzaklaşmak istemiyorum ama bu halinden de sıkıldım , ufak değişiklikler istiyorum. o yüzden sadece açtırmayı falan bile düşünüyorum. birkaç yerde baktım papatya suyu falan deniyor ama koyu saçta nasıl olur bilemediğim için tedirginim. :)

papatya suyu daha açık saçlarda etki eder canım seninkiler koyu anca boyayabilirsin ama ilk defa yaptırcaksan kendin boyama rengi tutturamayabilirsin çünkü mutlaka kuaföre git onlar becerir
ben de seninkinin rengine boyatmak istiyorum ama ben de hiç boyamadığım için cesaret edemiyorum:)

peki söylediğiniz renge boyatmak çok yıpratır mı acaba ? saçım su dalgasından beri çok dökülüyor zaten. bir de o yıpratmasın biraz daha beklemeli miyim acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…