kızlar benim saçımda kat kat oriel ve bir sürü boya var. ama ben artık kendi rengime yani koyu kumrala boyayıp bi daha da boyamak istemiyorum. önce resimleri ekleyim sonra soruma geleyim :)
benim saçım bundan daha yeşil aslında ama ışıktan öyle çıkmış. aslı tandoğanın saçı ise doğal rengim. ona dönmeye calişiyorum. kolestonun koyu kumralından alıcam 1 kutu. bir de yeşillikten kurtulmak için koyayım sizce içine? :)
koleston koyu kumralla o rengi tutturamazsın canım.tam olarak tutmasa da olur koyulaşsın yeter diyorsan kullanabilirsin.ne kullanmalıyım dersen valla bende bilmiyorum bende buna yakın bir renk tutturmaya çalışıyorum denemediğim boya kalmadı nerdeyse ama olmuyo doğal renk olduğu için boyalarla tutturmak çok zor.bende son çare olarak loreal majirel 6.11 bulabilirsem kullanıcam yoksa bırakıcam ne hali varsa görsün
umarım 2. seferde filan oturur iyice çünkü artık boyamak istemiyorum saçımı sıcak çikolata olabilir evet aslında karıştırabilirim o ikisini de... loreal majireli nerede bulabilirim canım ankarada biliyo musun?
canım majırel ankarada var ben kuafor malzemelerı satan dukkanlardan alıyorum.sıhhıyede ilkiz sokak abdı ıpekcıye yakın sorsn soylerler zaten.bır suru dukkan var kuafor mlzmelerı satan o sokakta ve fıyatlrda cok uygun en en son majırelı 12 lıraya aldım ki nette cok dah phalı.
sıcak çikolata karıştırırsan kızıllık olucak canım ama sen bilirsin yine.majirelin farkı kuaför boyası olmasıdır yani marketlerde satılan boyalardan çok daha iyidir.
hmm anladım o zmn gidip ondan almalı:) gerçi saçımın fotosunu da ekledim ama bundan daha yeşilini düşün. üzerine tek koyu kumral daha da yeşerterek koyulaştırır gibi. az bişi sıcak çikolata turuncu-yeşil dengesini sağlar gibi gelmişti bana :)
tek koyu kumral da yeşillik olmasına imkan yok hafif turunculuk bile olabilir hatta.küllü boyarsan yeşillik olur ancak.sıcak çikolata karıştırırsan güzel bir renk olabilir ama fotoğraftaki istediğin renkle uzaktan yakından alakası olmaz.
boya tavsiye edemeyecegim anlamam da pek kumrallardan fakat saçlarında yanık varsa yada uçlar ölüyse kesinlikle boya tutmuyor.haberin olsun dedim.bende platin saç magduruydum bir ara koyu renge dönsün dedim.daha berbat ettirdim.ölü saçlarım oldugu için yine açıklı koyulu bir şey oldu saçlarım.