• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal saç rengime nasıl dönebilirim??

Twoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
5
0
86
34
İstanbul
Kızlar benim doğal saç rengim koyu kahve. Yaklaşık 6 ay önce saçıma açıcı yapmıştım. Burda hiç bir sorun yok ama gittim salak gibi açıcıyı yaptıktan 2 ay sonrada arkadaşıma saçımı tekrar açdırdım ve sonuç felaket.. :43: Saçımın renk tonları birbirini tutmuyordu. Üstler koyu altlara doğru akmış gibi. Sonra düzeltmek için koyu kahve boya aldım. Kendi saç rengimden daha koyu oldu ama beğenmiştim. O boyada 1 haftada aktı. 2 hafta sonra açık kahveye boyadım. Tamam iyi güzelde diplerden çıkıyor ve tekrar boyatmak istemiyorum. Kısacası kendi saç rengime dönebileceğim yöntem var mı? Saç boyası silme gibi? Yardımcı olursanız sevinirim

Saçını 3-4 kere kendi tonuna en yakın renge boyayacaksın ve uzamasını bekleyeceksin başka çaresi yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir kuaföre git cila attır canım baya koyulaşıyor.. kendi saç rengin gibi oluyor..bende 1 hafta önce boyattım turuncumsu oldu gidip kuaföre beğenmediğimi söyledim cila attı baya koyulaştı kendi saç rengime yakın bir renk oldu...

Back