Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal saç rengime nasıl dönebilirim?

wonder18

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
11
0
2 gün önce ilk defa saçlarımı boyattım, normal saçım kumraldı ben dore rengine boyattım sonra hiç beğenmedim aynı gün başka kuaföre gidip rengini koyulaştırdım bu sefer de kınayla yapmış gibi acayip bir turuncu oldu yine beğenmedim ertesi gün sabak palette küllü kumral boyasını alıp saçıma sürdüm saçım neredeyse siyah oldu hele uçları simsiyah normal saçım böyle koyu değil normal saç rengime nasıl dönebilirim boyayı doğal yollarla nasıl açabilirim ? sabun kullandım çok akıttı ama hala aynı renkte bir açılma olmadı ne yapabilirim ? ya da saçımı eylüle kadar uzatığ omuzlarıma gelince kestirmek istiyorum boyalı kısımları bir daha da boya yapmam ? saçımı eylüle kadar omuzlarıma kadar nasıl uzatabilirim

Saçlarını günlerce çok boyamışsın :/ haliyle yıpranmıştır rengini bir kuaföre açıp sonra istediğin renge boyatsan saçların daha kötü yıpranck. Sitede güzel bakım kürleri var onları yap bir süre. Kırıklarını aldır saçın uzadıkça boyalı yerleri kestirirsn zaten yazın denizden havuzadan açılır rengi

peki boyalı saçları papatya suyu da açar mı ? evet üst üste işlem gördü ama hala çok güçlüler maşallah inanamıyorum hala bir de sildirme varmış ben bu boyayı sildirsem altında ki boyamı çıkar? eski rengi olmaz değil mi hiç

Çok koyu ve boyalı saça papatya suyu işe yaramıyor diye biliyorum. Ama denesen bile papatya suyu açmaz saçını
Boyayı akıtman için bunu gerçkten iyi yapan bir kuaför bulman gerek
Boyayı akıtsan kendi rengin ortaya çıkabilir bende saçımdaki boyayı kuaföre akıtcktm çok yıpratıyor diye akıtmadım

ozaman ben bunu öğreniyim benim saçım hiç yıpranmadı bu yüzden akıtabiliyorlarsa akıtmak istiyorum.

haklısın ben yine de halime şükretmeliyim sanırım ozaman bende deneyeyim onu ... belki bir yararı olur arkadaşımda bu renge boyamıştı 2 sene önce onun benden daha koyu olmuştu ama git gide açıldı şmdi benim doğal saçım gibi oldu umarım benimde öyle olur bir daha asla boya sürmem en azından beyazlarım çıkana kadar

Limon suyuyla saçlarının rengini açabili rsin
2 Limon suyu badem yapı ve zeytin yağını karıştırıyorsun saçlarına sıkıyosun güneşte bekliyorsun ben hiç denemedm ama bu tarifide bu siteden öğrendim. Denemekte yarar var

saçındaki boyayı sildirdiğin zaman kendi rengin çıkmaz, açık turuncu yada sarı oluyor saç yani açık bir renk oluyor ve kuaför onun üstüne ne renk istiyorsan onu boyuyor. ben 3 defa sildirdim saçımı, yıpratıcı bir işlem

anladım sildirmek bir işime yaramaz ozaman doğal yolllarla açmayı deneyeceğim...

Bugünden itibaren limona başlıyorum ozaman.. Teşekkür ederim hepinize ancak yeni bir formül öğrenirseniz lütfen paylaşın benimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…