canım saç rengin ne renk ise diplerine sürmeden sadece uçlarına sür..böylece yavaş yavaş kendi rengine döner..ben öyle yapıyorum..
pekı ne renk kullanmalıyım canm beren saatın sac rengını hangı boylayla elde edebılırımcanım saç rengin ne renk ise diplerine sürmeden sadece uçlarına sür..böylece yavaş yavaş kendi rengine döner..ben öyle yapıyorum..
kesınlıkle katılıyorum canmBende artık boyle yapıcam diplere degılde alt kısımlarına boyayı kullanıcam.
Artık boyayı bırakıp dogal rengıme donme zamanı geldı.
Ve vardıgım kanı da su: bır bayana yakısan en guzel renk kendı dogal rengı.
benımde boyasız yerler superr duruyor canım bıktım artk boyadan umarm kurtulurum.kısa olsa kestrmeyı goze alrdım ama belımde ve coooooooooooook sevıyorum onlarıben bişey farkettim saçımın boya olan uçları düzleştiriciden yıpranıyor.üst kısımları boyasız ve hiç bir yanma kırık yok ve kaymak gibi kaygan gerçekten biz saçımızı kendimiz yıpratıyoruz bikere saçımız boyalıysa bide üstüne fön çekiyorsak tamam daha o saçtan hiç hayır gelmez ama boyasız olduğunu düşünün sadece düzleşrirme yada maşa yaptık diyelim en fazla olsa olsa kırık oluşur oda büyük bir hasar sayılmaz doğal saça kolay kolay bişey olmuyor arkadaşlar gelin doğal olalım neysek o olalım boyamıyalım saçımızı başımızı ne gerek var bizi beyenen böyle beyensin sarışın olmak için karamel olmak için saçlarımız ölüyor zavallı saçlarımız yazık onlara
Bende artık boyle yapıcam diplere degılde alt kısımlarına boyayı kullanıcam.
Artık boyayı bırakıp dogal rengıme donme zamanı geldı.
Ve vardıgım kanı da su: bır bayana yakısan en guzel renk kendı dogal rengı.
pekı ne renk kullanmalıyım canm beren saatın sac rengını hangı boylayla elde edebılırım
kesınlıkle katılıyorum canm
benımde boyasız yerler superr duruyor canım bıktım artk boyadan umarm kurtulurum.kısa olsa kestrmeyı goze alrdım ama belımde ve coooooooooooook sevıyorum onları
ben bişey farkettim saçımın boya olan uçları düzleştiriciden yıpranıyor.üst kısımları boyasız ve hiç bir yanma kırık yok ve kaymak gibi kaygan gerçekten biz saçımızı kendimiz yıpratıyoruz bikere saçımız boyalıysa bide üstüne fön çekiyorsak tamam daha o saçtan hiç hayır gelmez ama boyasız olduğunu düşünün sadece düzleşrirme yada maşa yaptık diyelim en fazla olsa olsa kırık oluşur oda büyük bir hasar sayılmaz doğal saça kolay kolay bişey olmuyor arkadaşlar gelin doğal olalım neysek o olalım boyamıyalım saçımızı başımızı ne gerek var bizi beyenen böyle beyensin sarışın olmak için karamel olmak için saçlarımız ölüyor zavallı saçlarımız yazık onlara
tamamen sana katılıyorum canım :))
en güzeli doğal olanı Allah bize ona göre saç ve ten rengi vermiş...
Aynen oyle canım.
Bızde boya yaparak maf edıyoruz guzelım saclarımızı.
tamam canım umarım dıplerıne degdrmeden muntazam boyayabilirimcanım Beren in saç rengi sanırım koyu kumral ve açık kahve arası bir renk..bence sen açık kahve bir saç boyası al,5-0 ve boya..yıkadıkça açılıyor zaten...dipler çıktıkça daha uyumlu olur...
evet canım ya...
artık saçlarım beyazlayana kadar boya yapmak istemiyorum...
dile gelsede konuşsa saçlarım..nasıl şikayet eder beni ..ahhhh...ahhhh...
Canım bir kaç ton + veya - olsa farketmez diye düşünüyorum. En yakın rengi seç. Az fark olsa bile 1 - 2 hafta sonra hiç hissedilmez. Fark edenlerde ya çok yakınların olur ya da bu işten anlayan kişiler.
sorma canm hatta sıkayetı gectım kufrededer direk
haklısın canm boyayınca gelısmelerı paylasırım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?