Saç Rengi ve Saç Boyama dogal saç rengıme dönmem için yardım edın kızlar

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
kızlar sacımın dogal rengı beren saatın sac rengı gıbı ama tabı cesıt cesıt boya kullandım ve artk kendı rengımı ıstıyorum.dıplerı hıc boyamasam altları boyalı kısımları dıbın rengıne boyasam dıyorum tek care bu gıbı gelıyor ne dersınız?bırde berenın sacını boyayla hangı marka no ıle elde edebılırımkı altları boyadıgımda sırıtmasın?

aynı sorun bende de var yaklaşık 8-9 aydır saçıma boya sürmedim kestire kestire kurtulmaya çalışıyorum üstü açık kumral altında karamel kızıl sarı ne ararsan var saçımda belime geliyo kestirmek istemiyorum artık birazdan şeytana uyup koleston fındık kabuğu alıp boyamayı düşünüyorum az çok saçıma uygun gibi umarım boyadıktan bi süre sonra o da turunculaşmazz

canm benımde belımde ve kestımek ıstemıyorum ay keske hıc bulasmasaydım lanet boyalara ya yokmu fıkır verecek olan a dostlar

canım saç rengin ne renk ise diplerine sürmeden sadece uçlarına sür..böylece yavaş yavaş kendi rengine döner..ben öyle yapıyorum..

canım saç rengin ne renk ise diplerine sürmeden sadece uçlarına sür..böylece yavaş yavaş kendi rengine döner..ben öyle yapıyorum..

Bende artık boyle yapıcam diplere degılde alt kısımlarına boyayı kullanıcam.
Artık boyayı bırakıp dogal rengıme donme zamanı geldı.
Ve vardıgım kanı da su: bır bayana yakısan en guzel renk kendı dogal rengı.

ben bişey farkettim saçımın boya olan uçları düzleştiriciden yıpranıyor.üst kısımları boyasız ve hiç bir yanma kırık yok ve kaymak gibi kaygan gerçekten biz saçımızı kendimiz yıpratıyoruz bikere saçımız boyalıysa bide üstüne fön çekiyorsak tamam daha o saçtan hiç hayır gelmez ama boyasız olduğunu düşünün sadece düzleşrirme yada maşa yaptık diyelim en fazla olsa olsa kırık oluşur oda büyük bir hasar sayılmaz doğal saça kolay kolay bişey olmuyor arkadaşlar gelin doğal olalım neysek o olalım boyamıyalım saçımızı başımızı ne gerek var bizi beyenen böyle beyensin sarışın olmak için karamel olmak için saçlarımız ölüyor zavallı saçlarımız yazık onlara

pekı ne renk kullanmalıyım canm beren saatın sac rengını hangı boylayla elde edebılırım
kesınlıkle katılıyorum canm

benımde boyasız yerler superr duruyor canım bıktım artk boyadan umarm kurtulurum.kısa olsa kestrmeyı goze alrdım ama belımde ve coooooooooooook sevıyorum onları

tamamen sana katılıyorum canım :))
en güzeli doğal olanı Allah bize ona göre saç ve ten rengi vermiş...

canım Beren in saç rengi sanırım koyu kumral ve açık kahve arası bir renk..bence sen açık kahve bir saç boyası al,5-0 ve boya..yıkadıkça açılıyor zaten...dipler çıktıkça daha uyumlu olur...

evet canım,çok haklısın

Ben saclarımı yaklasık 1 yıldır acık kumrala boyuyordum sevgilimin ısrarları üzerine 15-20 gün önce koyu kumrala boyadım ilk boyamada tutmadı 2. kez boyadım aynı kendi sac rengim gibi oldu 7-8 ay sonra Nazlı Tolga'nınki gibi boyatmayı düsünüyorum

tamam canım umarım dıplerıne degdrmeden muntazam boyayabilirim

evet canım ya...
artık saçlarım beyazlayana kadar boya yapmak istemiyorum...
dile gelsede konuşsa saçlarım..nasıl şikayet eder beni ..ahhhh...ahhhh...

sorma canm hatta sıkayetı gectım kufrededer direk

Canım bir kaç ton + veya - olsa farketmez diye düşünüyorum. En yakın rengi seç. Az fark olsa bile 1 - 2 hafta sonra hiç hissedilmez. Fark edenlerde ya çok yakınların olur ya da bu işten anlayan kişiler.

Canım bir kaç ton + veya - olsa farketmez diye düşünüyorum. En yakın rengi seç. Az fark olsa bile 1 - 2 hafta sonra hiç hissedilmez. Fark edenlerde ya çok yakınların olur ya da bu işten anlayan kişiler.

haklısın canm boyayınca gelısmelerı paylasırım burda

ben dün koleston köpük boyayla kumral rengine boyadım normal saçımdan daha koyu oldu ama güzel oldu beğendim çikolata kahve gibi oldu boyatmak isteyenler ona göre alsın kumral çikolata kahve gibi oldu açık kumral alsam tam saçımın rengi olucaktı ama iş işten geçti :S

haklısın canm boyayınca gelısmelerı paylasırım burda

ben kendi saçımın 2 ton koyusuna boyadım,koyu kahve gibi oldu ama güzel de oldu yani...
açılınca renk farkı kalmaz diye düşünüyorum....
uzadıkça da uçlardan aldırıp tamamen kendi rengine çevireceğim inşallah..

hadi senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…