Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal sac rengime dönmek istiyorum,yardım lutfen:(

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
Saçlarımı doğal saç rengime yakın olan koyu kumrala boyadım.fakat yıkadıkça saçlarımın tonu sürekli açılıyor ,suan sarı gibi bırsey oldu .lafın özü; ben doğal sac rengımı ıstıyorm .en yakın ne renge boyarsam kahve rengını elde edebılırım ? sımdıden tesekkur ederım

Son düzenleme:
canım ben de aynı dertten muzdaribim. aynı senin saçını renginde saçım da. yani doğal saç rengim.ben de bakır yapmıştım sonra yavas yavas koyulttum en son koyu kestane boyadım şimdi yaklaştım kendi saç rengime. ama boyatmadan önce saçın açıldıysa ondan yıkadıkça akıyodur. yavas yavas koyultacaksın canım başka çare yok. bu süreçte daha da yıpranıyo tabi saçlar o ayrı.

tatlım ben koyu yapıyorum yıkadıkca acılıyo hıc boyamadıgım renge dogru sarıya dogru gıdıyo cıldırcam valla artık ıstemıyorm artık bu boyayı dogal sac rengımı ıstıyorm

Ben kendi sac rengime dönebilmek icin Cukulata kahvesine booyadigim saclarimi actirdim ama yine sonuc alamadim. Benim gercek sac rengim küllü orta kumral gibi birsey . Benim sac rengime boyattigim zaman hafif bir kizillik oluyor sacta ama benim kendi sac rengimde kizillik yok. Küllü renkleri denedim yine olmadi senağlama Saclarim kisa olsa eski rengine dönebilecegim ama cok uzun oldugu icin dönemiyorum. Dip boyasi geldikce boyatiyorum saclari. Artik ümidim kalmadi desem yalan olmaz . Cünkü saclarda beyazlar olusmaya basladi . Mecburen boyaya devam. Ben bir cözüm bulamadim cözümü bilen varsa bende cavaplari sabirsizlikla bekliyorum. fisfisfis

canım saçların uzunmuş ben senin yerinde olsam dip boyam geldikçe kat attırırdım fasla kesmeden saçların kendine gelir 3 ayda

Canim onuda denedim.. Gecen sene katli kestirdim . Benim saclarim okadar tuafki kaydirigubbakcemile cokkk ince telli ve dümdüz . Kuaförler gür oldugunu söylüyor ama teller ince oldugu icin belli olmuyor. Katli kestirdigim zaman uclar cok kiriliyor. Simdi cok hafif kat kaldi . Haftaya yada daha sonraki hafta kuaföre gidecegim su anda sac rengim karamelin biraz koyusu bakalim ne renk önerecek bana kaydirigubbakcemile3 gercek sac rengime en yakin olan rengi boyatmaya düsünüyorum. Hic bir boya gercek sac rengini tutmuyor.. Kizlar aklinizda olsun sacinizi boyatmadan önce düsünün kafamçokkarıştı

ewt kıslar sacınızı boyatmadan once ıyıce dusunun,sonra bızım gıbı caresız kalmayınsenağlamakıslar neyapcagz bız caresı yok gıbı gorunuyo,acaba dıyorum sımsıyaha boyasam yıkandıkca sac rengı nasılsa acılıyo acıldıkca en fazla kaverengı olurmıkı,caresızlıktemn neyapcagımı sasırdm eskı rengımı ozledım neyapabılırm yaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaçok agladım sanırım kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

Canim siyah mi? sakin haaaaa koyu renk saci begenmezsen degistirme sansin var ama siyahta bu sansinida kaybetmis oluyorsun. Iyi düsün kaydirigubbakcemile5

bende aynıı dertten yanıyorum.meğer kendi saç rengim nekadar güzelmiş..şimdi anladım kıymetini..bundan yaklaşık 3 ay önce bıyattım kumrala..kendi saç rengim koyu kahve..güneşten de hafif açılmıştı önleri çok güzeldi..gittim kumrala boyattım.zamanla hiç istemediğim bir renge dönüştü..şuan acayip bir hal aldı..hiç böyle hayal etmemiştim..kınalı gibi oldu ve gittikçede açılıyor rengi..şimdi koyultmayı düşünüyorum ama biliyorum yine akıcak ve yine bu hale gelicek..en iyisi beklemek dedim..dipler çıktı baya ama en az 1 senem var bu boyadan tamamen kurtulmak için..sanırım bu renge daha fazla dayanamıcam ve boyatıcam tekrar..fakat biliyorum oda akıcak zamanla..kızlar bizim akmayan bir noyaya ihtiyacımız var tek derdimiz bu bence..çünkü bunlar aktıkça çok iğrenç oluyorlar ya keşke hiç boyatmasaydım..

saclarının koyu kahve,siyah arası olduğunu söyluyorsun siyah boyamını kesinlikle önermem çikolata kahvesi sanırım daha uygun olur ayda 1 iki kere boyamıyla da oturur saç rengin sonrasında hiç boyamak istemiyorsanda o şekilde bırakarak uzatırsın boyalı saç daha acık duracaktır ama uzadıkca uçlara geleceği içinde sanki güneşten açılmış hissi verir çokda hoş durur bende size bir şey sormak istiyorum saç boyasındaki kimyasallar saçları beyazlaşmasını hızlandırırmı sanki bende öyle oldu saclarımı boyadıktan sonra daha fazlalaştı yada üzüntülerim sıkıntılarım oldu tum bunlarda etken oldu...

ben saçlarıma kırmızı attırmıştım öncesinde açtılar tabi..
kumraldım ben koyu biraz
şimdi aktı sarımsı bi renge dönüştü
ben ne yapabilirim..
tek renk olsun istiyorum saçım..senağlama

nefret edıyorum sacımı boyamaktan boyadıkca sacımın ınceldıgını hıssedıyorm,daha bu yasta bunu hıssedersem offf yaabenım sacım ıyıce anormenlestı dıpler koyu kave dogal sacım ortası kumral altlar karamel sapıttı yanı delırıcem artık,cıkolata kavesıne boyasam dıyorm gene acılır cunku cıkolata rengı acık bı reng,anca daha koyu bı renge boyucamkı acılsa bıle cok fark ettmıyecek bı renk olmalı,acaba koyu kave nsl olur kıslar

benim saçlarımda aynı dertten muzdaripp..dipleri koyu kahve.uçları daha önce açtırıp bal köpüğü yaptırdıım için kaç ay önce kahveye boyadığımm halde sarıya dönüo..çok kötü bir durum ama saçlarım çok kırıldı boyayamıorum sadece kestirp ayda bir o boyanın gitmesi için uğraşıorumm..

saç rengi doğal olan koyu kahve olan arkadaşlar için diyorum hani boya aktıkça uçlara doğru açılıyorya sadece o kısımlara boya sürülse dibe yapılmasa olurmu? uzadıkça uçlara derkeeeeeeennn kestire kestirede o renk çok farklı olmadan kurtulunabilirmi yada çokmu saçma bi fikirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…