Saç Rengi ve Saç Boyama doğal saç rengim koyu kestane ..

suskun89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
430
39
123
36
Ankara
hiçç boya yok arkdaşlar ilk defa boyucam çok araştırdım nette çeşit fazla ve kafa karıştırı

ben buday tenliyim istedim renkte karamel tonlarında bişi olsun ya da tatlı bi kahve koyuya kaçmayan ama hangi marka ve renk alacağımı bilemedim sizlerden yardım istiyorum

ha bu arada saçıma açıcı kullnmadan direk boyayacam tutar diyolar doğru mu acaba..

hadi kızlar bana bi el atınDD

canım palette deluxe serisinin altın karameline bir bak güzel bir renk..

hımm tatlı bi tenk çok açık durmaz bende hani böyle sarıya kaçsın istemiyorum sonuçta esmerim makyaj yapmam yüzümü soluk falan göstersin istemiyorum öle olur mu ki acaba

canım onu bilemiyorum..kuaförüne sorabilirsin..evde kendin boyarsın..

tşk ederim canım başka fikirlerini baylaşmak isteyen arkdaşlar varsa lütfen bekliyorum ..

hımm geerçekten çok tatlı bi renk olmuş,ben buğday tenliyim çok kara kara göz değilim bana yakışır mı acaba bide doğal saç rengimin üzerine boyayacam tutar heralde

doğal saçın üstüne tutucağını düşünüyorum ama saç yapısına da bağlı benim saçımda boya üstüne boya da tutuyo mesela ama başka tip saçlarda tutmayabiliyo.. umarım yakışan rengi bulursun kolay gelsin :)

çok şanslısın o zman sen bakalım bu hafta botucam cesaret edip ama bu arada halaa fikrini paylaşmak isyen olursa yazsın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…