hiçç boya yok arkdaşlar ilk defa boyucam çok araştırdım nette çeşit fazla ve kafa karıştırı
ben buday tenliyim istedim renkte karamel tonlarında bişi olsun ya da tatlı bi kahve koyuya kaçmayan ama hangi marka ve renk alacağımı bilemedim sizlerden yardım istiyorum
ha bu arada saçıma açıcı kullnmadan direk boyayacam tutar diyolar doğru mu acaba..
hımm tatlı bi tenk çok açık durmaz bende hani böyle sarıya kaçsın istemiyorum sonuçta esmerim makyaj yapmam yüzümü soluk falan göstersin istemiyorum öle olur mu ki acaba
hımm geerçekten çok tatlı bi renk olmuş,ben buğday tenliyim çok kara kara göz değilim bana yakışır mı acaba bide doğal saç rengimin üzerine boyayacam tutar heralde
hımm geerçekten çok tatlı bi renk olmuş,ben buğday tenliyim çok kara kara göz değilim bana yakışır mı acaba bide doğal saç rengimin üzerine boyayacam tutar heralde
doğal saçın üstüne tutucağını düşünüyorum ama saç yapısına da bağlı benim saçımda boya üstüne boya da tutuyo mesela ama başka tip saçlarda tutmayabiliyo.. umarım yakışan rengi bulursun kolay gelsin :)
doğal saçın üstüne tutucağını düşünüyorum ama saç yapısına da bağlı benim saçımda boya üstüne boya da tutuyo mesela ama başka tip saçlarda tutmayabiliyo.. umarım yakışan rengi bulursun kolay gelsin :)