Malesef tek renk tarif var.:1no2:Sağol canım,acaba başka renkler için de tarif var mı?
Sağol canım,acaba başka renkler için de tarif var mı?
Evet bende nerden bulabiliriz diye sorucaktim...ezilmiş yunan cevizi, acı taş bunları nerden bulacağız ki, iyiymiş aslında acaba nasıl bir kahve tonu çıkıyor.Birde o cevizin pütürleri kaynatsanda gitmez, blendırdan mı geçiyorki?
ezilmiş yunan cevizi, acı taş bunları nerden bulacağız ki, iyiymiş aslında acaba nasıl bir kahve tonu çıkıyor.Birde o cevizin pütürleri kaynatsanda gitmez, blendırdan mı geçiyorki?
yıllar önce doğal kumralı arkadaşım denemişti,papatyaları suda kaynatıp saçına sürüyordu sonrada bir süre güneşte bekliyordu. Ben bir değişiklik göremedim saç renginde ama psikolojik midir nedir saç renginin açıldığını iddia ediyordu :)
Peridroldense gidip kuaförde açtırsaydın daha az zarar görürdü saçın.Hemde istediğin renk olurdu.Bu doğal tarifler hemen sonuç vermez belki ama saçı yıpratmaz.Sabırlı olmak lazım tabii..Ben 20 li yaşlarımda bir saç spreyi almıştım.Güneşlenirken onu sıkıyordum.Çok doğal ve güzel açılmıştı.Büyük markalarda mutlaka vardır.Ama artık seneye yaza kadar beklemen azım.yerimsenibenya bende sarıyı denemek istiyorum ama kimseden ses seda yok saçımı yazın perhidrol ile açtım ama yandı biraz yıprandı bide hafif kızılımsı oldu avonun sarartıcısını arıyorum her yerde ama bulaadım şu soğanlıyı yarın denesem mi yahu off :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?