Saç Rengi ve Saç Boyama doğal rengin üstüne koyu altın sarısı

ayjju

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
27
0
36
Eskişehir
arkadaşlar deneyen varmı aranızda doğal sacın ustune 7.3 ıle boyayınca nasıl bi renk cıkıyo

doğal saç renginin ne olduğuna bağlı açıksa eğer koyu sarı ya da açık kumral gibi çok turunculaşma olmaz ama siyaha yakın ve kahve tonlarındaysa turuncumsu bir renk elde edersin

Son düzenleme:
doğal saç renginin ne olduğuna bağlı açıksa eğer koyu sarı ya da açık kumral gibi çok turunculaşma olmaz ama siyaha yakın ve kahve tonlarındaysa turuncumsu bir renk elde edersin

saçlarımın doğal rengi koyu kumral koyu altın sarısıyla bal kumralı karıstrdım boyadım cok guzel bi renk cıktı ama bıraz koyu oldu kızılımsı kahve gbi ama ben bıraz daha acık renk olsun ıstıyorum acaba volumunu yukseltmekmı gerek

1-2 ay kadar akmasını bekle ondan sonra tekrar küllü sarı boyarsan turunculuğu alır ve daha açık renk elde edersin

1-2 ay kadar akmasını bekle ondan sonra tekrar küllü sarı boyarsan turunculuğu alır ve daha açık renk elde edersin

yuppiiiiii sonunda cvp veren birini buldum cnm yok küllü kumraldan dönmüstüm zaten bidaha boyamak istemıorum cunku yeserıo bu seferde...%6lık volume ıle boyadım acaba o yuzdenmı koyu olduki volumemu yukseltsemmı acaba

bal kumral ın tonu kaç bilmiyorum ama 8 numara ile karıştırsan daha açık bir renk elde edebilirsin bir seferliğine %9 luk volüm kullanabilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…