Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamadoğal rengin üstüne koyu altın sarısı
doğal saç renginin ne olduğuna bağlı açıksa eğer koyu sarı ya da açık kumral gibi çok turunculaşma olmaz ama siyaha yakın ve kahve tonlarındaysa turuncumsu bir renk elde edersin
doğal saç renginin ne olduğuna bağlı açıksa eğer koyu sarı ya da açık kumral gibi çok turunculaşma olmaz ama siyaha yakın ve kahve tonlarındaysa turuncumsu bir renk elde edersin
saçlarımın doğal rengi koyu kumral koyu altın sarısıyla bal kumralı karıstrdım boyadım cok guzel bi renk cıktı ama bıraz koyu oldu kızılımsı kahve gbi ama ben bıraz daha acık renk olsun ıstıyorum acaba volumunu yukseltmekmı gerek
yuppiiiiii sonunda cvp veren birini buldum cnm yok küllü kumraldan dönmüstüm zaten bidaha boyamak istemıorum cunku yeserıo bu seferde...%6lık volume ıle boyadım acaba o yuzdenmı koyu olduki volumemu yukseltsemmı acaba