• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal rengime dönmek istiyorum

Missisipy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
55
0
36
merhaba bayanlar

yardıma çok ihtiyacım var saçım şu an bu renk Eki Görüntüle 486700

ben doğal rengine dönmek yani bi daha boyamamak istiyorum artık nasıl yapmalıyım bilmiyorum ama:25:

bu da benim eski halim doğal rengim ışıkta böyleydii $Adsız.png

pişman oldum boyaadığıma ne kadar koyu boyasam da akıyor turuncuya dönüyor sizce siyaha boyasam nasıl olur eski haline dönene kadar dayanır mı boyamamaya...:41:

Eklentiler

• $2610_1105826171407_4004487_n.jpg
    $2610_1105826171407_4004487_n.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
tabi ki siyaha boyarsan kolay kolay akmaz kalır öyle. ama bence siyaha boyama çok koyu olur hatta koyuluktan aşırı parlar pişman olursun koyu kestane, koyu-küllü kumral ya da 3.0 koyu kakao deneyebilirsin.

Son düzenleme:
tabi ki siyaha boyarsan kolay kolay akmaz kalır öyle. ama bence siyaha boyama çok koyu olur hatta koyuluktan aşırı parlar pişman olursun koyu kestane, koyu-küllü kumral ya da 3.0 koyu kakao deneyebilirsin.

koyu kestane boyarsam aktığında turuncumsu olur mu yine nefret ediyorum o halinden..:ssz:

3 numaraya boyarsan turuncumsu olmaz ama yine de ışıkta kızıllıklar olur içinde

igora turuncu azaltıcı diye bi boya varmış boyanın içine birazcık karıştırıyomuşsun turuncuları yok ediyomuş ondan bulabilirsen kullan bence. Benim saçım açık kumraldı ve turunculuklar vardı siyaha boyadım iki kez turunculuktan eser kalmadı ama boyayınca açık renge dönmek isteyip pişman olabilirsin. Koyu kestane de siyah oluyor ama akıp turuncu çıkma ihtimali var. Yine de siyaha boya bence doğal saçların da koyu renk zaten. Benim doğal saçlarım açık renk olduğu için pek alışamadım. İlk boyadığında aşırı siyah oluyor ama yıkaya yıkaya rengi solup düzgün bi siyah haline geliyor.

Back