• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal olmak istiyorum

Selamadm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
88
27
38
28
24 yaşındayım saçlarımı bayadır boyatıyorum.
En son saçım sarıydı ve acıcıdan baya yıpranmıştı ve sarısı çok kötü olmuştu.
Bende siyah boyadım ve 1 senedir boya yapmıyorum ama şöyle bi sıkıntı varki alt renk sarı oldugu için siyah boya alınca sarılılıklar cıkmaya başladı.
Kulak hizasında aşagıya doğru sarılar oluştu ve kızıllık var.
Size sorum ben nasıl tamamen kendi rengime dönerim bu boyadan kurtulurum.

24 yaşındayım saçlarımı bayadır boyatıyorum.
En son saçım sarıydı ve acıcıdan baya yıpranmıştı ve sarısı çok kötü olmuştu.
Bende siyah boyadım ve 1 senedir boya yapmıyorum ama şöyle bi sıkıntı varki alt renk sarı oldugu için siyah boya alınca sarılılıklar cıkmaya başladı.
Kulak hizasında aşagıya doğru sarılar oluştu ve kızıllık var.
Size sorum ben nasıl tamamen kendi rengime dönerim bu boyadan kurtulurum.
Kısa kestirip doğal bırakmaktan başka çateniz yok

Yavaş yavaş kestireceksin ;) bide siyah boyamayın ya sonra açtirmak istiyorsunuz gene yanıyor saçlar daha açık tonlarda boyayın koyu kumral gibi

Boyayi birakali yillar oldu benim de.
Kendi haline biraktim saclarimi baslarda baya kotu gorunuyor evet ama yapacak birsey yok uçlara indikçe kestirdim ve o sekilde boyayi hayatimdan cikarttim.

Konu sahibine noolmuş yav. :KK64:

Konu sahibine noolmuş yav. :KK64:

Yasak buraya böyle konu açmak ;) bdv ye açmıştı galiba

Kuzenim saclarini simsiyah boyayip bir de actirmisti kafasinda saç kalmadi. 😂😂😌😌
Ya kadınız sonuçta biliyorum o sac elbet açilır eninde sonunda siyah cıks boyamam :27: koyu kumralda gayet koyu çıkarda siyah ne ya zaten sarının üstüne siyah saçı daha çok mahvediyor

Yasak buraya böyle konu açmak :KK66: bdv ye açmıştı galiba

Ya kadınız sonuçta biliyorum o sac elbet açilır eninde sonunda siyah cıks boyamam :KK53: koyu kumralda gayet koyu çıkarda siyah ne ya zaten sarının üstüne siyah saçı daha çok mahvediyor
Bazen kimse görmüyor bdv açmazsan ama mesela benim konuşarıma kimse bir şey yazmadı başka yerde açınca o da öyle düşğndü galibaü

Ya kadınız sonuçta biliyorum o sac elbet açilır eninde sonunda siyah cıks boyamam :27: koyu kumralda gayet koyu çıkarda siyah ne ya zaten sarının üstüne siyah saçı daha çok mahvediyor

Sorma bir ara ben de siyahi deneyecektim. Kuaför boyamam diye tutturmuştu Allahtan hatta siyah perugu getirip kafama koydu baktim öcü gibi oluyormuşum hakikaten de Allahtan oyle vazgectim. 😂😂😂

Asıl sevdam kızıl, kızıl saça taktim ama boya kullanmiyorum. Kendi saçlarimin da aslinda kizil gibi olduguna kendimi ikna etmeye calisiyorum şu siralar. 😂😂😂😂
Aslinda kumraaal ama sanki kizil gibi de, bazen bazi fotolarda çok kumral duruyor ama aslinda icinde kizil var. 🙄 Bence var sanki.

Yasak buraya böyle konu açmak :KK66: bdv ye açmıştı galiba

Ya kadınız sonuçta biliyorum o sac elbet açilır eninde sonunda siyah cıks boyamam :KK53: koyu kumralda gayet koyu çıkarda siyah ne ya zaten sarının üstüne siyah saçı daha çok mahvediyor
Bdvdeki halini kaçırdım tüh. 🤣🤣

Sorma bir ara ben de siyahi deneyecektim. Kuaför boyamam diye tutturmuştu Allahtan hatta siyah perugu getirip kafama koydu baktim öcü gibi oluyormuşum hakikaten de Allahtan oyle vazgectim. 😂😂😂

Asıl sevdam kızıl, kızıl saça taktim ama boya kullanmiyorum. Kendi saçlarimin da aslinda kizil gibi olduguna kendimi ikna etmeye calisiyorum şu siralar. 😂😂😂😂
Aslinda kumraaal ama sanki kizil gibi de, bazen bazi fotolarda çok kumral duruyor ama aslinda icinde kizil var. 🙄 Bence var sanki.
Doğal şeyler dene canım bi kadin kırmızı soğan kabuğundan dı galiba kızılımsı yapiyordu saçı var öyle şeyler zamanla yapmazsan akıp gidiyor zaten 😍 ama neden boyaya karşısın geçici boyayla boya oda akıp gidiyor 😁

Doğal şeyler dene canım bi kadin kırmızı soğan kabuğundan dı galiba kızılımsı yapiyordu saçı var öyle şeyler zamanla yapmazsan akıp gidiyor zaten 😍 ama neden boyaya karşısın geçici boyayla boya oda akıp gidiyor 😁

İstedigim renk doğal bir kizil irlanda kizili gibi kizillar. Gecici gunluk boyalarda var mi o renk? Hep ucuk kacik maviler pembeler sarilar goruyorum.

Boya kullanmak istemiyorum cunku isteyince cikmiyor hemen, aslinda kendi sacimi da seviyorum. Azcik itelesem kizila gidecek gibi saçlarim aslinda cok az ton farki var gibi😂😂😂 Kına surmeyi dusundum ama o da cok kirmizi yapar ve cikmasi cok zormuş.

Bak guneste golgede foto cektikm atcam

İstedigim renk doğal bir kizil irlanda kizili gibi kizillar. Gecici gunluk boyalarda var mi o renk? Hep ucuk kacik maviler pembeler sarilar goruyorum.

Boya kullanmak istemiyorum cunku isteyince cikmiyor hemen, aslinda kendi sacimi da seviyorum. Azcik itelesem kizila gidecek gibi saçlarim aslinda cok az ton farki var gibi😂😂😂 Kına surmeyi dusundum ama o da cok kirmizi yapar ve cikmasi cok zormuş.

Bak guneste golgede foto cektikm atcam
At bakim istediğin kızılı bide kendi sacını

Back