Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal olan saç diplerimi küllü açık kumrala boyadım turuncu oldu

subade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
76
0
86
İstanbul
benim saçımda röfle var..saçlarımın dipleri baya çıkmıştı bu arada saçım baya koyu kumral siyah gibi...aldım küllü acık kumral boyadım ama dipleri turuncu oldu nolur yardım edin ben şimdi napıyım.biraz daha koyu alıp mı boyıyım yoksa napıyımm yaaaaaaaaaa ((((((

Canım palette naturel serisinden
Açık karamel 7.3

Veya Loreal majirel kumral yoğun 7.0 öneririm.
Saçında fazla bekletmeden 15-20 dk arası zemine bu rengi boyayabilirsin
Sarı ile hoş durur,zemindeki bakırlığı kırar...

çok teşekkür ederim öncelikle....ya aslında karşımızda bi kuaför var ama çok güvenebileceğim biri değil.ona bıraksam dyorum.ya daha köt olursa dedim.bende sizin gibi düşündüm..normal kumral alayım...şimdi çok açık küllü kumral bakır yaptı ya..orta kumral mı yoksa yine küllü kumralmı alıp az bekletsim diyorum..bide son bi soru acaba boyayı kuaförlerdeki cila gibi sulumu yapıp 15 dak.felan bekletsem lütfen bekliyorum yarrın halletmem lazım... tşk.

Canım rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem...
Cila işlemide zaten ton farkı için uygulanıyor ama çabuk akıyor
Sen en iyi Kumral 7.0 al 20 dk falan beklet
Bu arada açık karameli denemiştim altın yansımalı çok hoş bir renk
Onuda deneyebilirsin

canım ne yaptın saçlarını? ben de açık küllü sarıya boyadım turuncu oldu.. uçlar platin dipler turuncu igrenc bişe oldu.. ama diplerim koyulaşsın da istemiyorum puff

canım maalesef saçın koyu olduğu için açmadan üstüne açık renk bir boya tutması pek mümkün değil. boyalar bir iki ton kadar açabiliyor. aynı durumla ben de karşılaşmıştım.. küllü renkler turunculuğu alıyor diye biliyorum. yoğun küllü renklere bir bak istersen

küllüyede gerek yok ben oryalle açılmış saçımı boyadım turunculuğu kapatıyo dip boyamıda yapıyorum sarımsı bir yansıması var sizin röflenize uyarsa rengi bir bakın
normaldede açık renkler kullandığınız zaman boyanızı uçlardan başlayın en son diplere sürün son 10 dakka felan boya saç diplerinde fazla kalmasın hemen durulayın böyle böyle ton farklarını yakalayabilirsiniz çok ta fark olursa diplere sürerken ya küllü renklerden yada uyuyorsa loreal 7 katıp öyle sürün gene süreyi kısa tutun bir kaç boyada düzelir birde boyanızı yeni yaptıysanız o turuncu yerleri özellikle kepekli saçlar için herhangi bir şampuanla bol bol yıkayın renk açılacaktır sonra boya yapın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…