Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal küllü sarıyla,kumsal sarıyı karıştırıp boyuycam saçımı acaba tutar mı açıcısız?

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
363
bugün bitkisel saç boyası aldım(beauty)
doğal küllü sarı ve kumsal sarı renkleri verdi,karıştırıp kullan dedi
benim aklımdada karıştırıp kullanmak vardı gerçi bu kumsal sarı ne anlamadımyaa:44:
finale az kaldı şimdi kalkıp boyuycam açıcı kullanma dedi,ama bu şekildede tutarmıki,şuanki saçımdada boya var ama aylar oldu,
açık kumral yapmıştım (açıcısız)ama yine sıcak çikolata rengi gibi oldu koyu girdi yani,
neyse işte aldığım renkler kazam mübarek ola,korkuyoruuuuummmmm:18::18:

ilkresimdeki kumsal sarıymış,öteki doğal küllü sarı ise 2.resimdeki 3.sıradaki renk

ben çıktım görüşürüz arkadaşlar,saçlarımla vedalaşıyorum hoşçakalın,dua edinde kötü bişey çıkmasın yaaa:26::26:

işte bu,açık kumrala boyamıştım koleston köpük boyayla,ama önceki çikolata kahvenin üzerine tutmadı sanırım ama azcık açılaydı oda olmadı,,

eveeet şuan işlem tamamdır,,25 geçe bitirdim,bide folyoyla sardım saçımıbakalım sonuç ne olcakk

merak ettımm saçlarınıı?

valla canım banyomu yaptım,saçlarımı kuruttum ama havluyla ,oyüzden nemli saçlarım artık sabah asıl rengi görücem,şimdilik ilk izlenimler,olumsuz,en azından biliyorumki artık açıcısız o küllükumral vs renkler tutmuyoooo

bende çok merak ettim. Umarım istediğin tonu yakalarsın :) sonuclarını bekliyorum

malesef canım istediğim tonu yakalayamadım,neyse bidahaki sefere artık,ama mutluyum çünkü çok rahatsız eden beyazlarım vardı kurtulduummsarı tonlarında girmemiş yine,bu seferde hafif kızıllık olmuş ama hürrem gibi değilim bu seferr
resim çektim şimdi ama lambanın ışığında pekte iyi net renk belli değil e bide ıslak henüz,bakalım sabaha kadar kurur hemde yarın fön çekerim daha güzel foto çeker eklerim inşallah,,

canım saçların baya koyuymuş kumral tonları tutması imkansız bence boyadığın rengin bi ton açığına boyayarak yaparsan renk öyle açılır yada son çare oryal yani bu saça sarı bile tutmaz

boyanın ardından yıkanan saçım(ıslak henüz)
bunlarda hemen ardından kuruttuktan sonraki halleri
resimler hepsi gece 12de çekildi,,gündüzün ışığıyla değil yani:13:
buda dışarda çekilen hali

bunlarıda daha dün akşam çekmiştim gerçi pek renk belli olmamış,,karanlık çıkmış herzamanki gibi
ama yinede siyah olmadığı bellii rengin

şöyleki kızlar açıcı kullanmadığım için olsa gerek istediğim renge girmedi saçım herzamanki gibifakat hoş bi renk oldu yüzümüde açtı,yani bi önceki koyu saçımdan açık bi renk olduğu kesin ben bunu sevdim yaaa

dip not=şimdi farkettimde her fotoda renk ayrı ayrı tonlarda çıkmış çok tuhaf geldii bian

iy olmuşş 15ğün sonra birdaha boyarsann daha net olcak renklerrr güğe lüle kulan şekrrimmm ortadan ayrıma şaçlarınııı saga veya solaa bırak dogal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…