Saç Rengi ve Saç Boyama doğal koyu kahveden nasıl renk acarım. (resimli)

dalga_izleri

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
81
10
296
Merhabalar kızlar ... uzun yıllar sarı saç kullandım hamileliktir bebektir derken kendi rengine döndu .. doğal rengi koyu kahve ama ben yine açık tonlar istiyorum böyle sarı değil de bal rengi gibi falan .. sariyken dip boyamı cilasini falan kendim yapıyordum ama şimdi nasıl renk açacağım fikrim yok . yardımcı olabilecek var mı?

Bisey soliyimmi bu kahve rengi dogal rengin okadar genc gosteriyor ki seni bana kalirsa hic oynama sac renginle boyle cok daha iyi :) yinede tabi icine nasi siniyosa oyle yap bu benim sahsi fikrim

Bisey soliyimmi bu kahve rengi dogal rengin okadar genc gosteriyor ki seni bana kalirsa hic oynama sac renginle boyle cok daha iyi :) yinede tabi icine nasi siniyosa oyle yap bu benim sahsi fikrim

yaaa öyle mi diyosun aslında bu rengi de seviyorum böyle doğal doğal güzel oluyor yaş 30 herkes genç gösteriyor diyince hoşuma gidiyor ama galeriden resimlere bakınca da sarı saçlarıma aklım gidiyor :)))

yaaa öyle mi diyosun aslında bu rengi de seviyorum böyle doğal doğal güzel oluyor yaş 30 herkes genç gösteriyor diyince hoşuma gidiyor ama galeriden resimlere bakınca da sarı saçlarıma aklım gidiyor :)))
Bence dogal en guzeli gercekten cok genc gosteriyo 30 gibi durmuyosun hic :) profildeki resmine gore yorum yapicak olursam sari sac seni buyuk gostermis ve yuzun solgun durmus dogal renginde ise yuzun cok daha canli durmus daha bebeksi genc gosteriyor seni kesinlikle :)) zaten sari sac insani oldugundan daha yasli gosteriyo bence..mesela soyle yapabilirsin kendi rengiyle oynamadan belki aralara hafif brushlight yaptirabilirsin sacina isilti katmak adina hic olmazsa dibim geldi derdi yasamazsin

Canım bence kesinlikle saç rengini değiştirme doğal rengi o kadar güzel durmuş ki daha tatlı gösterio seni. Sarı saç fazla olgun gistermis. Bide sarı saç çok riskli uzun yıllardır da boyamışsın saçı mahvediyo. Ben 3-4 kere aralara sarı attirdigim halde açılan yerler tiftik tiftik oldu .komple boyamayı düşünemiyorum bile. Bence köyü oyu gayet hoş. Hem sarı saç bizde az olduğu için dikkat çekici gibi gelsede artık çok sıradan oldu herkeste var. Koyu renk saçlı kadınlar her zaman daha çekicidir :)

ara sıra böyle motivasyona mi ihtiyacım var ne :)) aslında aaa saçlarım doğal boya yok kurtulun boyadan diye hoşuma gidiyor bazen de takıyorum sarı saca .. sanırım boya konusu uzun bir süre daha gündeminden kalktı .. tesekkurederim:)))

Doğal renk ne kadar yakışmışsa sarı da bir o kadar gitmemiş.

Kesinlikle böyle kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…