Doğal güzel Heidi Montag'ın plastik bebek imajı

GriPin

3Kalp
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
3.405
8
23 yaşındaki Heidi Montag, bir gün içinde toplam 10 estetik operasyon geçirip,o doğal güzelliğini bakın ne hale getirmiş.Geçirdiği operasyonlar:Kaş kaldırtma, çene küçülttürme, alın botoksu, burun estetiği, yanak ve dudaklara enjeksiyon, meme estetiği, boyun liposakşını, kulakları geriye tutturma, kalçaları dolgunlaştırma.Tamamen plastik,cansız ve yaşından çok daha büyük bir görünüm elde etmiş. Estetiği bu kadar şuursuzca kullanmak...:eek:lmaz:
Annesinin bile onu ameliyattan ilk gördüğünde bi sirk yaratığı gibi baktığını ve sanki kızı gibi hissetmediğini itiraf etmiş

ÖNCEKİ HALİ

vpu4r4.jpg

1492jh4.jpg

10 ESTETİK OPERASYON SONRASI

wty7py.jpg

2utpamb.jpg

Bence yine güzel *)
Çenesi ona büyük duruyomuş küçük olunca daha iyi olmuş
Kaşlar çok yapay ve gereksiz, alnını niye gerdirmiş onuda anlamadım tek güzel olan çene olayı o kadar bence

Aklıyla zoru vardı herhalde yada baya bi dikkat çekmek istedi anlaşılan...
Olduğu ameliyatlar onu en az 10 yaş büyük göstermiş onu geçin ameliyat olmadan önceki hali çok güzelmiş zaten ama şimdiki için aynı şeyi söyleyemicem..

bu resimde aynı barbi bebekler gibi..
güzel ama cansız bi surat.. kalıp gibi..
önceki hali acayip güzelmiş..
hiçbiyerinde anormallik olmayan, gayet güzel bayanlar neden estetik olur anlamıyom kafamçokkarıştı

magazin dergilerinde yazdığı kadarıyla kendisi "estetik merakının saplantı ötesi olduğunu" söylemiş. Evet şuan çirkin bi surata sahip değil tabiki ama eski güzelliği,albenisi doğallığı herşeyi gitmiş.daha 23 yaşında böyleyse 50 yaşında Michael Jacksona döner belli yani

magazin dergilerinde yazdığı kadarıyla kendisi "estetik merakının saplantı ötesi olduğunu" söylemiş. Evet şuan çirkin bi surata sahip değil tabiki ama eski güzelliği,albenisi doğallığı herşeyi gitmiş.daha 23 yaşında böyleyse 50 yaşında Michael Jacksona döner belli yani

eyi bakalım, saplansın dursun estetiğeee kaydirigubbakcemile
biz de burda resimlerine bakar gülerikkk sempatiksalakcinni

bu kadından tiksiniyorum.gördüğü her paparazziye k.çnı dönüp sexy pozlar vermeye çalışıyor.

çirkin sayılmazdı ama şirindi,şimdi mahvetmiş kendini,o kadar estetikle 10yıla kalmaz dağılır

çok fazla estetik operasyon geçiren kadınlarda ciddi bir psikolojik bozukluk var.(buna estetik bağımlılığı diyorlar).
mutsuz insan,kendisinden memnun olmayan insandır.kendisini bi türlü beğenmez.
bi tarafında ciddi bi bozukluk vardır yada beğenmiyosundur yaptırırsın ama her tarafı yaptırmak normal diil ya !
kendin olmaktan çıkıyorsun resmen. :ecrin_bebek:

BaŞlıĞı okuduĞumda kesın beĞenmem dıye Önyargılıydım ama ben Çok beĞendım. ıyıkı yaptırmıŞ dıyemıycem dıyemıycem ama kesınlıkle daha gÜzel olmuŞ.

estetikli halini görünce benimde aklıma ilk barbie geldi..acayip benzemiş barbieye akannehir...
tabiki bakışları,ifadeleri bile oyuncak gibi manasız ve boş olmuş...orijinal olmadığı çok belli...
diğer halide tam yaşına uygun çok hoş ve şirinmiş halbuki..

ben cok bi fark göremedim dudaktaki estetikler belli
cokta fazla değişmemiş geldi bana..

çirkin değilmiş
abartı bi durumu da yokmuş
çenesi mini daha hoş olmuş ama eskisi de kötü değil
gereksiz sri ameliyatlar olmuş
10 yaş yaşlanlnmış resmen

Bunlar resmen kafayı bozmuşlar.Günlerce düşünsem 10 estetiği nereme yaptıracağımı bulamam.İnanamıyorum bu tür manyaklara...

önceki halide güzelmiş şimdide güzel ....çokta kötü berbat olmamış bence ...

bence çenesi biraz fazlalıkmış onu yaptırsa yetermiş ama şu haline berbat olmuş diyemiycem barbi gibi olmuş hatun makyajsız halini görmek lazım gripinciğim boshayallersmile

ay yok canım yaa valla bana tamamen plastik ve itici bi görünüm gibi geldi. Suratı doldurulmuş gibi.Tabi zevk meselesi birazda

X