Benim saçımla ilgili en büyük sıkıntım denediğim bütün boyaların saçımda turuncu yansımalar yapmasıydı. Aslında bu boyaları alırken de tereddüt ettim çünkü 7.1 zaten küllü kumral 8.11 yoğun küllü açık sarı o kadar küllü bir etki yeşertir mi saçımı diye korktum ama bana boyaları satan kadın saçımın turunculaşmaya meğilli olduğunu ve bu kadar küllü yüklemesinin yeşilliğe sebep olmayacağını söyledi kendisine güvendim iyi ki de güvenmişim. Şu an saçım çok içime sindi önceki rengimin net bir fotosunu arıyorum telefonda yüklemek için ama şöyle söyliyim baya turuncu yansımalarım vardı. Kumralla pek alakası yoktu. Eğer istanbulda yaşıyorsanız o gittiğim kuaför deposunu da tavsiye edebilirim. Bugün aynı kişiden annem için de boya aldık. Annem bir rahatsızlık geçirdi ve saçlarına kesinlikle amonyaksız boya kullanmasını söyledi doktor. Annemin saçları doğal rengindeydi o da koyu kumral tonlarında ama beyazı çoktu. Onun için inoa 8 aldık yine oksidanı 20 vol kullandık harika bir röfle zemini oldu.