Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim öncelikle.eğer güzel markalardan fondöten kullanırsan, geceleri de cildini temizlersen (ki bakımını yapan biri olduğuna göre makyajını da çıkarırsın) o zaman hiçbir şey olmaz cildine. o bahsettiğin ünlülerin gece hayatı, yoğun çalışma şartları vs 24 saat full makyajlı kalıyorlar bazen çıkarmadan bile uyuyorlardır bazıları yorgunluktan. ama biz öyle değiliz akşam eve gelince çıkarırız bir şey olmaz.
ve evet istediğin kadar güzel ol, hoş bi makyajla tamamlaman lazım bence. ben bi rimel sürünce bile gözlerim ortaya çıkıyor asla vazgeçmem
benim cildim de hassas, mineralli ürünleri hiç kullanmadım ama onların hepsi de çok masum değil. çok yüksek kapatıcılık istemediğine göre sana renkli nemlendirici önereceğim, renk tonunu dengeler.
eğer uygun fiyatlı bir şey istiyorsan: the balm shelter renkli nemlendirici
fiyat sorun değil dersen: laura mercier renkli nemlendirici
üstüne de transparan pudra geçmelisin. yani ürünü sabitleyip , parlamasını akmasını engellemek için. renksiz ve ten rengi olanları var. bu yazdıklarımı bloglardan araştırabilirsin ya da ben yardımcı olurum istersen
uygun fiyatlı maybelline dream matte ve rimmel stay matte pudra var ama çok beyazsan renkleri uymayabilir, bana uymadı pek :26:
pahalı ve iyi marka olarak, mac prep prime toz pudra. ya da mufe toz pudra
Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim öncelikle.
Rimel kullanıyorum aslında. Göz kalemi kullanamıyorum mesela gözlerim şekil olarak küçük olduğu için yakışmıyor. Aynı şekilde eyeliner daAllık kullandım kısa bir süre fakat cildimde durmuyor uçup gidiyor. Yağlı bir cildim var sanırım ondan. Birde doğal pembe yanaklara sahibim allık süründe çok pembe oluyorum.
Transparan pudram ar The Balm Sexi Mama pudrayı kullanıyorum güneş koruyucumun üzerine yazın. Tavsiye ederim pudramdan memnunum. :) Renkli nemlendirici fikrini akla yatkın geliyor. BB kremde düşünebilirim. :) Marka konusunda yardımcı olursan sevirim.
eyeliner çok güzel bir şey bence illa ki sana uygun bi şekilde sürümü vardır, deneyebilirsin :) benim de yanaklarım kızarık diye ben pembe allık hiç sevmem ama kayısı rengi allık seviyorum, şeftali değil kayısıallık önceden hiç kullanmazdım ama artık vazgeçilmezim, çok güzel bir malzeme. hafifçe sürmek bile insana canlılık katıyor
pudran sexi mama güzelmiş evet ben de duyuyorum alabilirim gratis indiriminden, daha balm palet de var aklımda o yüzden indirimi bekliyorum :)
renkli nemlendirici olarak dediğim gibi ben the balm'ın balm shelterını kullanıyorum çok seviyorum, ama fiyatı yüksek de olabilir dersen laura mercier renkli nemlendirici çok beğenilior yazın alacağım umarım
cildin yağlıysa bb kremler biraz yağlandırabiliyor sanki, ama çok da değil. pudra ile halledersin aslında. watsons'daki yeni çıkan pure beauty rose bulgarian kullanıyorum mesela bb krem olarak, rengi biz beyaz tenliler için uygun
Allığının markasını ve numarasını öğrenebilir miyiiim? Denemek istiyorum mutlaka, hiç bir allığın yakışmadığı bir insan evladı olarak çok muzdaribim bu konudaÖnerdiğin bb kremi deneyeceğim mutlaka zaten haftada bir ya watsons tayım ya gratiste
valla canım bu kayısı vb renkler her markada olmuyorgenelde pembe şeftali falan var. ben flormarın eski serisinden -ki şu anda da satışta- bi allık bulmuştum elimde denediğimde kayısı rengi veriyor. ama fazla pigmentli, çok hafif sürmek lazım yoksa beyaz tenimizde palyaço gibi oluyor ben hafifçe uyguluyorum kesik uçlu allık fırçasıyla. flormar 86. şu: http://mcdn01-cimri.mncdn.com/pictures/wm/300x300/753/753165_300-300.jpg burada çok cart gibi duruyor ama yanakta öyle değil. tabi yine de çok iyi bir allık değil gibi, ben kayısı bulunca atladım napayım ama asıl aklımda olan ve denemek istediğim mac mac peaches. o da şu: http://3.bp.blogspot.com/_K-Xz3c9hT...E/s1600/Mac+Peaches+Blush+swatch+++review.jpg
flormar 15 lira falan, bi alıp dene eğer hoşuna giderse mac'e falan bakarsın. ben kayısı rengini sevdim, o yüzden mac'e bakacağım alacağım .. bu arada bu söylediklerim mat allıklar, simsiz ışıltısız. peaches dışında bi kaç renk daha vardı bana önerilen ama onların ismini hatırlayamadım şimdi arkadaşıma sorarım
Rengine ba-yıl-dım!Yazın bir kızda görmüştüm böyle turuncu bir allık. Çok yakıştırmıştım. Uzun süre aradım, bulamadım. Hepsini deyeceğim. Birde "Hello Kitty" nin 4 numara allığını gördüm nette oda çok tatlı bir turuncu.
Eki Görüntüle 620779
size iki fondöten tavisye edeceğim, biri make up forever hd diğeri de estee lauder double wear..yağlı cildiniz varsa tam sizlik :)
Deneyeceğim, teşekkürler.size iki fondöten tavisye edeceğim, biri make up forever hd diğeri de estee lauder double wear..yağlı cildiniz varsa tam sizlik :)
Rengimi buldum sanırım sayende.güzel dimi kayısıhello kitty de cidden çok iyiymiş işte benim allıkta sevdiğim renk böyle. pembe hiç sevmiyorum normalde aynada kendimi zaten pembe yanak gördüğüm için sanırım
teşekkürler :) estee lauderı ben de çok takmıştım bi ara kafama ama türkiyedeki renkleri beyaz tene uymuyor koyu kalıyor..
hd ben de çok merak ediyorum ama bazıları kurutabiliyor cildi demiş, o yüzden korktum cakey görünür diye :26: tam yağlı değil cildim karma..
benim aklımda lancome teint ultra 24h var, beyaz tene uyuyor renkleri, gözümü karartıp alıcam umarım memnun kalırım
Aynen öyle. Her beyaz tenliye yapıştırılan "pembe tonlar" dan nefret ettim resmen. Kahve tonlarını bende severim.Birde gözlerde siyah ve gri. Gözlerimi öne çıkarmayıda severim. Dudaklarda nude denilen soft renkleri seviyorum. Öpülesi dudaklar yani!Gölgeli makyaj filan elimden geldiğince bişiler yapıyorum. E artık 20 li yaşlara adım atıyorum. Çocuksu görünümden çıkmak istiyorum. Şöööyle bir salınayımda namım yürüsün
ben de gözleri ön plana çıkarmayı seviyorum gözlerim yeşil, siyah eyeliner benim vazgeçilmezimdudaklarda dediğin gibi soft renkleri severim, cart pembeler vs bana göre değil pek, şeftalimsi dudakları severim mesela çook aynen , beyaz tenliyim deyince ''aaaa pembe allık sür sür sür'' diyorlar hep sürmeeeem diyorum istemem diyoruuum kayısı isterim diyorum
bu arada gratis sevgililer gününde güzel bi indirim yapar da the balmı biraz talan edebilirim umarım