- 3 Haziran 2011
- 392
- 2
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.. Etrafımda bir çok insan "bakımlı" olmayı makyaj yapmak olarak değerlendiriyor. Ben kendimce bakımlıyımdır. Cilt bakımımı neredeyse hiç aksatmam; temizlik olsun, nemlendirme olsun, maske olsun.. Fakat etrafımda bi kaç kere çok güzelsin bide bakımlı olsan filan gibi sözler duydum, canım sıkıldı. Bir arayışa girdim bende makyaj örneklerine filan baktım uzun uzun araştırdım. Yüzüme fondoten sürmekten çok korkuyorum. Ünlülerin yüzleri gibi delik deşik yüzlü, sarkmış, bronzlaşmaktan tahtaya dönmüş çirkin bir yaşlı olmak istemiyorum açıkçası.. Cildim yağlı ve akneye meyilli. Aynı zamanda çok hassas. Sürdüğüm ürün yarım saat içinde yüzümü fosur fosur kabartabilir.. Bu yüzden mineral bir fondoten kullanmak istiyorum. Hemde toz oluşları sebebiyle daha güvenilir geliyor.. Şimdi öncelikle fondotenden beklediğim özellikler;
1) Çok açık tenliyim, rengi uysun, maske gibi durmasın..
2) Cildimi nefes aldırsın
3) Renk düzensizliklerini kaldırsın yeter. Çok yüksek kapatıcılığa sahip olmasına gerek yok
4) İçeriği mümkün olduğunca iç açıcı olsun
Çok şey istediğimin farkındayım. Ama yüz bu sonuçta gizleyemediğimiz tek bölge. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
1) Çok açık tenliyim, rengi uysun, maske gibi durmasın..
2) Cildimi nefes aldırsın
3) Renk düzensizliklerini kaldırsın yeter. Çok yüksek kapatıcılığa sahip olmasına gerek yok
4) İçeriği mümkün olduğunca iç açıcı olsun
Çok şey istediğimin farkındayım. Ama yüz bu sonuçta gizleyemediğimiz tek bölge. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Son düzenleme: