• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Görünen saç önerileri paylaşabilirmiyiz?

BiSTRa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
127
1
96
Tekirdağ
Kızlar çok güzel paylaşımlar oluyor hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Doğal bulduğunuz güzel görünen saç renklerini resim ekleyerek paylaşabilirmisiniz ve o rengi hangi boyayla elde edebiliriz bikaç satırda bahsedebilirmisiniz.
Mesela benim doğal bulduğum Kavak yellerinde oynayan pelin karahan vardı onun saçları hem parlak hem doğal bir görünümdeydi Misal onu hangi boyada elde edebiliriz.
Buna benzer önerilerinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile

sana bişi diimmi ben kavak yellerindeki minenin saçlarını cok begenıorum bn aslında cok daol gorunuo
saçların ne renk ona gore cvp vercem soruna hayatm?

Canım benim saçlarım koyu kahve şuanda birazıda akmış durumda rengini daha çok kırmak için açık sarı boya deneyeceğim onun üzerinede doğal görünümü nasıl elde ederim bilemiyorum. Ama istediğim saçta fazla kızıllık olmaması doğal durması.

acık sarı boya eger diplerine degerse turuncu olur
benı dınle ve sarı boyayla boyaama boyarsan dorelik olur saçında
kahverengının tonunu açmak ıstıosan mesela suan koyuya
daha acık ıstıosan palette youn acıcı var onu al sür ve 25dk falan beklet yıka
zaten aynaya baktıında gorceksın acıldıını
saçların asırı yıpranmıs dıılse şuan.
yapabılırsın

Canım teşekkür ederim ilgine dikkate alacağım önerilerini peki bu rengi nasıl tutturabilirim hangi markalı boyada bu renk tutar :bbo:

Bir diğer gözüme hoş görünen pelinin saç rengi

4857e167099e3ef0afbf70f4c75c15543d644b7dm.jpg

Şimdi yardımcı olurmusunuz nasıl elde edebilirim yada sizin önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Şimdi yardımcı olurmusunuz nasıl elde edebilirim yada sizin önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim[/QUOTE]

canım pelin karahanın dogal saç rengide 6.1 dır ve oda 6.1 ile boyatıyordur sanırım daha parlak dursun dıye. çünkü saçı 5.1 bıle lsa ve bu renge boyasa kızıllık olur ama oldukça küllü ve sarımsı parlıyor koyu olmasına ragmen. yanı burdakı amaç saç rengini değiştirmek değil saça parlaklık kazandırmak. bende izliyorum kavakyellerını çokta dıkkatımı çekmiştir. yan taraftakı saçları bıle daha açıktır mesela.
yanı market boyaları olsun profesyonel boyalar olsun boylesını elde edemezsin. tek dıyecegim ne kullanırsan kullan ekstra kullu tonlarını kullan. gerekirse içine giri boyayla destek boya koy

Canım çok teşekkür ederim bikaç tane daha resim eklemek istedim örnek olarak Bunların hiçbirisini tutturamammı acaba.
Bu eklediğim saçın aslında bir kaç ton koyusuda olabilir.

23817gj0nf2.jpg

Ve şu eklediğim saç rengi onuda çok beğendim bunları tutturamazmıyım dersin canım.
Bu verdiğim örneklerdeki gibi sadece kızıllık olmasın istiyorum.

r_rx7ew04w15fv7a15fpa2.jpg

Son düzenleme:
canım fotolarınıda gördum senin esas rengin aslında bu gosterdıgın saç renkleri gibiymiş sanırım çünkü koyu renk saç emanet gibi durmuş. forumdakı yazılarımı takıp etmışşen benım en sevdıgım renkte kullu kumraldır. sende koyu kullu kumral yapmak istiyrsun saçını. ama suandakı saçın doğal saç olmdıgı için öncelikle açman sart. ve bunuda sana orealle yap demek istemem. hem saçın çok yıpranır hemde orealle açılan saçta kullu tonlar yeşil olur.
saçını bır aşamada bu halde getiremezdin. uzun surelı yavaş yavaş açarak bu şekilde yapabılırsın ki yıne bu kadar dogal durmaz koydugun fotolar dogal çünkü. eğer uzun sure beklerim yavaş yavaş acarım dersen bana soyle. ona göre yazayım neler yapacagını

Teşekkür ederim canım Verdiğin Bilgiler için Umarım bu işten Alnımın akıyla çıkarım...

Son düzenleme:
arkadaşlar çok tatlısını sınız sorunlarımız aynıkaydirigubbakcemile5 sizlerin tecrübeleri çok aydınlatıcı .çok tşkr paylaşımlarınız için.

bende saçlarımı pelin inki ki gibi boyamak istiyorm.. şuanda sarının üzerine koyu kahve yatım 2 kez öle bi renk açık kahve gibi..hangi marka hangi renk boya almalıyım..........

saçımı 5 ay önce açtırdımm siyahtı..5 ay içinde denemedigim renk kalmadı 10 kez boyamıştırım..ama anledım ki dogal saç rengi gibisi yokk..koyu kumrala boyadımm.tam istedigim renk oldu siyah gibi yapma durmuyor ama koyu birenk...dogal saç rengi isteyenlere bi deneyin derim koyu kumralı..

Merhaba arkadaşlar.. Benimde birkaç sorum olacak. Sitenize saçla ilgili resimler aranırken ulaştım. Hoşuma gitti ve gelmek istedim be nde..

Benim saçım aslında kumral.. Daha önce hiç boyamadım; çünkü saçımda beyazlar var ve aldığım duyumlara göre boyamak daha da arttırıyormuş beyazları. Aslında daha 20 yaşındayım; ama şimdiden bunun derdi aldı beni. Zaten giderek de artıyorlar. Sizce bu doğru mudur?

Saçımı küllü kumral a ya da koyu kumrala boyamak istiyorum ben. Bir kuaförden destek almayı düşünüyorum bunun için, yoksa beyazları kapatamam.

Back