Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Doğal görünen peruk önerileriniz

bazı yerlerden minikde olsa tüy çıkması bana ümit oluyor saç çıkması uzun süreç alacak kazıtmakla saç gözenekleri daha bi açılır daha iyi bakım yaparım diye düşünüyorum. şu saç durumuna çözüm bulsam ilk olarak işe başlamak istyorum

kızlar yardım, destek ve verdiğiniz moral için hepinize çok teşekkür ederim.. iyi ki varsınızz.
bugün saçlarımı kazıttım inşallah daha gür çıkacak..

kızlar bu tül peruk dediğiniz nasıl benimde sağlık sorunum var kel kaldım çok üzülüyorum nası birşey bu peruk bende istiyorum ama belli olmasın istiyorum

bu peruğu sipariş ettim kızlar.3 rengi vardı.bu fotodaki açık kahve. koyu kahvesi de vardı. ben siyahı seçtim. elime geçince yorum yaparım.gittigidiyor sitesinde denk geldim.sadece 40 lira! gerçek saçtan falan da peruklar var orda,fiyatlar dışarıya göre epey uygun.

bende ıstıyorum ama gercek ıstıyorum hem bellı olmasın hem de uzun sure kullanayım ıstıyorum

benimki hala gelmedi canım. ama sayfasında diyodu 15-20 günü bulur acele etmeyin diye. elime geçtiğinde sana gittigidiyor'daki satıcının adını veririm ordan alırsın sen de. satıcı %100 olumlu puan almıştı.

bendede kansızlık ve demır eksıklıgı oldugu ıcın saclaırm dökuluyor ve resmen kelerdim kafamda acıklar var denemdık sey kalmaıd bende son care peruk alıcam

kızlar yardım, destek ve verdiğiniz moral için hepinize çok teşekkür ederim.. iyi ki varsınızz.
bugün saçlarımı kazıttım inşallah daha gür çıkacak..

merhabalar durumunu merak attim saçların çıkmaya başladımı aynı problem bendede var bilgi verirmisin

ben aldım

uzundu kafama esti küt şeklinde kestim çokta doğal duruyor haberi olmayan arkadaşlarım bile anlamadı :)

cnm tedavisi avr sonuçta üzülme lütfen.bu süredede peruk kullan ben çok kullanan gördüm gayette hoş duruyor çok kalın telli olmayanlardan al sentetiklerden uzak dur insan telindne olanlar var ama direk perukçuya git bak internetten alma

ben sentetik peruk kullanıyorum gg'den 50 tl'ye aldım ve gerçek gibi duruyor, sizi tanımayan kimse anlamaz peruk olduğunu. ben memnunum vallahi tavsiye ederim herkese

canım ben 1 senedir peruk kullanıyorum ve kimsede bana perukmu demedi herkes çıtçıt sanıyor biraz uzun ama :)) gayet memnunum rengi karamel aralarda platin sarısı var ben kemoterapi kullandıgım için saçlarım dökülmüstü suan hem peruk kullanıyorum hem kendi saçlarım uzuyor memnunum yani sende kullanabilirsn hiçbir sıkıntsı yok

merhaba cnm bişey sormak istiyorum peruk kullanmak istiyorum ben ama doğal durmasını istiyorum sen nerden aldn acaba fikir verebilir misin bide uzarken saçın rahatsız oluyo musun perukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…