- Konu Sahibi Doksanlar13
-
ben saçlarımı kazıtsam bunalmın tam içinde olurdum galibaama madem hastalık yap ozaman bilemedim. doktora gitmşndir mutlaka o ne dedi?
bukadar dert yapma kendine bak kanser olup saçı dökülenler var onlar saç döküldüğüne değil kanser olduklarına bile üzlmüyolar. alırsın güzel bi peruk kullanrsın. hem ben saçkıranı çok atlatan biliyorum
sağol canım inşallah bir çare olur çok yıprandım.. önceden belki saç deyip geçerdim ama hastalık yaşanmadan anlaşılmıyor allah düşmanımın bile başına vermesn
Öncelikle geçmiş olsun. Tül peruk almanı öneririm. Gerçek saç gibi duruyor. Zencilerin çoğu ondan kullanıyor hatta beyonce bile. Lace wig diye araştırabilirsin google dan. Youtube da da bir sürü videosu var.
Hastalıgın görünen yüzü dısında hiç bi bilgim yok inan ama çok üzüldüm
Sana tavsiyem kmseden utanma kendini dahada kötü hissetmene neden olur anlayabiliyorum elinde olmayan bişey ama kmse senin sacın yok diye kınamaz bunuda unutma..Kendini aglayıp sızlayp dahada zora sokma hayatım.
baska baska doktorlara git alanında dahada uzman olanlarla görüş..İllaki çözümü var tıp cok ileride.
Saçını kazıtman konusunda verebilecegim bi fikir yok inan bana..doktorunla görüş farkın olup olmayacagını sor..ancak icini böyle rahatlatabilirimm..Çook geçmiş olsun arkadsım..:26:
sağol canım buraya yazmakla azda olsa içimdekileri kusmak istedm artık tutamıyorum çünkü. maddi manevi zor durumdayım hayatımda çok şeyler atlattım bu bir başka.. olduğum yerde dönüp duruyorum çıkmak kurtulmak istiyorum olmuyor.. inşallah dedğin gibi şifa bulurum çok teşekkür ederim arkadaşım
geçmiş olsun korkma saç kıran kalıcı değildir ve kalıcı hasar bırakmaz.önümüz kış bereni giyer rahat rahat dışarı çıkarsın kendine temizinden bi peruk al güzelce kullan
sağol canım bazı saçkıranlı bölgelerde küçük tüyler çıktı ama uzamıyor bazı yerlerdede hiç saç yok ve saçımın yarısı yada yarısından fazlası gtti saçlarım uzun inan kazıtmakta çok zor geliyor.. daha iyi bakım yapabilirim belki sağlam çıkarlar diye peruk almak istiyorum saçlarımın tutam tutam dökülmesine tahammül edemiyorum peruk belki içimi rahatlatır belki işe başlarım bi umut:26:
cnm bnce sen ii bi koaförden getrrt peruğunu interneti boşver görmeden nasıl alcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?