selaam.. biliyorsunuzki büyük göğüslere sahip olmak çoğu kadının hayalidir. özellikle küçük göğüslü bayanlar için. bende onlardan biriyim.. daha gencim bu yüzden çok fazla sıkıntı çekiyorum etraftaki büyük göğüslü kızları gördükçe bu yüzden sizin yazdıklarınızın hepsini okudum detaylı araştırma yaptım ve aralarından en etkili olanlarını seçip uygulamaya başladım daha yeni ve dolgunlaşma oldu. regl olacağım 1-2 gün sonra ama normal regl öncesi dolgunluklarından daha fazla inşallah regl'dan sonra kalır. gelişmeleride yazarım. şimdilik uyguladıklarım :
-Sabah rezene çayı içiyorum ( sallama çay )
- okuldan gelince ( gencim demiştim ) mersin yağıyla 5 dakika masaj yapıyorum ( karden marka mersin yağı )
- akşamlarıda ısırgan otu çayı ( aktardan aldım ) inşallah işe yararlar. bunların dıışında bide spor uyguluyorum havlu sıkma hareketine başlayacağım bide sağ el sol yumruk sol el sağ yumruk hareketi var onu uyguluyorum. dediğim gibi şuan dolgunluk var zaten daha yeni başladım. gelişme olursa yazarım. işe yaramaz falan diyip moralimi bozmayın vallahi uygulayıp sonuç alan çok insan var
-Sabah rezene çayı içiyorum ( sallama çay )
- okuldan gelince ( gencim demiştim ) mersin yağıyla 5 dakika masaj yapıyorum ( karden marka mersin yağı )
- akşamlarıda ısırgan otu çayı ( aktardan aldım ) inşallah işe yararlar. bunların dıışında bide spor uyguluyorum havlu sıkma hareketine başlayacağım bide sağ el sol yumruk sol el sağ yumruk hareketi var onu uyguluyorum. dediğim gibi şuan dolgunluk var zaten daha yeni başladım. gelişme olursa yazarım. işe yaramaz falan diyip moralimi bozmayın vallahi uygulayıp sonuç alan çok insan var