Evet Arkadaşlar
Bir konuda anket düzenlemiştim Doğal ürünler mi Kimyasal ürünler mi diye ...
Çok katılım olmasada kesin düşünce Doğal ürünler çıktı.
Peki soruyorum hem kimsayalları kullanmanın zararlı olduğunu düşünüyor doğal yolları mantıklı buluyorsunuz. İşte size bir yol benim gibi doğal formüller kullanmış Kadınlar Klubu üyeleri bizimle doğal formüllerini tanıştırsın.
Ne dersiniz güzel olmaz mı ???
Bu karışım buna iyi geliri şu karışım şuna ?!?!?!
Formlarda konular altında formül paylaşan üyelerimiz oluyor sizce bir çatı altında toplasak nasıl olur??
Uzmanlar pürüzsüz ve lekesiz bir cilt için avuç dolusu para harcanan dönemlerin geride kaldığını doğadan gelen mucizevi bitki ve meyve özleriyle kusursuz bir cilde sahip olmanızın mümkün olduğunu belirtiyor. Antioksidan özelliğle bilinen ayvanın çekirdekleri cilt için son derece yararlı. Uzmanlara göre sağlıklı bir cilt için dengeli beslenmek, stresten uzak durmak ve doğal cilt bakım ürünlerini kullanmak gerekiyor.
Evet benden ilk doğal formul geliyor denenmiş kanıtlanmış
Akne giderici ve arındırıcı
Parafin ve paraben içeren kremlerin ve şampuanların saç dökülmesine yol açtığı ve bazı bünyelerde alerjik reaksiyona sebep olduğu bilinen bir gerçek. Eğer hassas bir cilde sahipseniz ve cilt bakım ürünlerine döktüğünüz paralarının cildinize herhangi bir geri dönüşümü olmadıysa, doğallıktan yanaysanız bu maskeyi kullanmalısınız. Ayva çekirdeği maskesi ile aknelerinizdeki belirgin düşüşe şahit olcaksınız.
Eğer cilt lekeleriniz varsa ve bu lekelerden kurtulamıyor iseniz işte size yapması ve uygulaması çok kolay bir tarif.
Evet not kağıtlarınızı ve kalemlerinizi alın ve başlayın yazmaya :1hug:
Ayva7-8 tane Ayvanın çekirdeklerini çıkartıp 1/2 çay bardağı ılık suda 2 tam gün bekletin. 2gün sonra jöle kıvamına gelince yüz, boyun bölgesine sürün ve 20 dakika cildinizde bekletin. Cildinizdeki lekelerin yok olduğunu ve cildinizin sıkılaştığını görürsünüz.
Sıra sizde bayanlar bekliyoruz hihoyyyt