Kontakt Lens Doğal Ela-Yeşil arası lens hakkında önerilerinize açığım.

TheSindy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
136
27
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi ela-yeşil arası doğal duran bir lens arıyorum. Yani herkes gibi ben de doğal duran bir lens arayışındayım. Soloticaları önereceğinizi tahmin ediyorum fakat göz çapım Solotica'ya uygun değil. Solotica lensler gözümde taşma yapıyor. Göz çapım 14.00 Rainbow Elite Line lensler göz çapıma uygun. 1 yıldır Rainbow Elite Line Grey kullanıyorum. Önceden severek kullandığım lenslerim artık çok yapay gelmeye başladı. Saçlarımı doğal rengine döndürünce gözlerimde doğala yakın olsun istiyorum. Rainbow lenslerin yeterince rahat olmadığını düşünüyorum. Oasept lens solüsyonu sayesinde daha konforlu olsalar da Rainbow'dan farklı tasarımda bir lens arıyorum. Adore bi tone ve Tanita Tikaram lensler aradığım doğallıkta ve göz çapıma uygun. Adore bi tone honey,hazel,yellow arasında kararsızım. Tanitada ise en beğendiğim renk yellow. Rahat olup olmadıkları konusunda hiçbir fikrim yok. Kullananların görüşlerini almak istiyorum ve önerilerinize açığım. Sevgiler.

Göz Rengim tam olarak bu: (Görseli Vikipedi'den aldım)
12345ambereyes.JPG

Son düzenleme:
Canim ben de ayni dertteyim. Cok guzel bi lens buldum markasi Concor. Giallonun cok daha dogali ve acik renk bazli gozler icin. Ayrica tonlamasina rengin yogunluguna fln da sen karar veriyomussun. Ama turkiyede yok. Resmini altta atiyirum benim begendigim lensin. Sen de bi bakin birbirimizi haberdar ederiz

Offf yollayamadim resim. Yarin bi sekilde yollamaya calisayim. Rwnkli gozluler icin lens diye bi konu acmistim. Arda paylastigim resimlere bi bak. O lenslerin sari olani da var tanita yellow gibi. Her rengi var ya off:KK43:( ben grimsi ela istiyorum ona gore gri tonlamali yaptiricaktim bi bulsam satan yet

Canimcim Rusya satisi var. Ben buldum turkiyede satani arastirip baya bi. Rysyadan getirtiyolar. Face in varsa Concor renkli lensler diye arat sayfayi incele. Ela gozluler icin fotolar da var hem de mesaj atarsan fikir de veriyorlar.ben 3 cift aldim. Sana izel tasarlaniyo lens nasi istiyosan ve yurtdisi oldugu icin biraz pahali. Ama dedimki bi suru lens alip cope atiyorum kullanamadan bu paraya deger hic degilse icime sinecek. 250tl imis lens cifti ve kargo dahilmis. Sen de bi bak hem ela gozde lenslerin fotolar da var. Benimkiler sanirim 10 gun icinde elimde olacak. Foto koyarim.

Canimcim Rusya satisi var. Ben buldum turkiyede satani arastirip baya bi. Rysyadan getirtiyolar. Face in varsa Concor renkli lensler diye arat sayfayi incele. Ela gozluler icin fotolar da var hem de mesaj atarsan fikir de veriyorlar.ben 3 cift aldim. Sana izel tasarlaniyo lens nasi istiyosan ve yurtdisi oldugu icin biraz pahali. Ama dedimki bi suru lens alip cope atiyorum kullanamadan bu paraya deger hic degilse icime sinecek. 250tl imis lens cifti ve kargo dahilmis. Sen de bi bak hem ela gozde lenslerin fotolar da var. Benimkiler sanirim 10 gun icinde elimde olacak. Foto koyarim.

bebegim hayırlısı olsun inş içine siner .türkiyede hangi firma satıyor cnm .

Dediğin lenslere facebook'tan baktım. Gerçekten çok doğal. Çok beğendim. Fakat bu lenslerle ilgili resim google'da bulamadım. Sayfası da tamamen rusça. Bu lenslerden almak istiyorum. Benim gözleriminde ne kadar renk değişikliği yapar pek bilemiyorum ama açık kahve gözlerde belli oluyormuş sanırım. Bal rengi de çok güzel. Lenslerin geldiğinde rahatlık konusunda bilgi verirsen ve resim çekersen çok çok çok sevinirim :)
2l98w5.jpg
11w5zzb.jpg

Tamam canim merak etme. Benim gozumun rengide senin gibi bu arada. Dur bi resim ekliyim. Lenslerin resmini hemen cekip koycam gelince.
20141124_022335-1.jpg

Aynen ben de bunu istoyorum
Azcik yesillik katsa yeter. Hem dogal olmadigi amlasilmayacak. Umarim istedigim olur bu.lenslerle

Canimcim Turkeyede neresi satiyor bilmiyorum da bi turkiye temsilcisi varmis. Ben faceden buldum mesaj attim. Dedigim gibi Concor renkli lensler diye aratirsan cikiyo facede. Var mi face in?

bebegim facede arattım bulamadım .ozelden link atar mısın ?
aaaaaaaay bende istiyorum :)

Lensler geldi canim. Mavi ve yesil almistim. Rwngi acmiyo ama guzel tonlama veriyo. Gozlerim koyu yesil ve koyu mavi lacivert gibi dyrdu. Cok sevdim. Linki atmaya calisayim bulamadiysan.

Lensler geldi canim. Mavi ve yesil almistim. Rwngi acmiyo ama guzel tonlama veriyo. Gozlerim koyu yesil ve koyu mavi lacivert gibi dyrdu. Cok sevdim. Linki atmaya calisayim bulamadiysan.

cnm fot koyabilir misin ona gore bende siparis vercem .iyi gunlerde kullan simdiden :)

X