- 31 Ağustos 2010
- 185
- 0
Merhaba kızlar, burda birçok arkadaş deneyimlerini ve fotolarını paylaşmış bu yüzden bilgisi deneyimi olan arkadaşlardan bu konuda yardım istiyorum. Öncelikle oldukça beyaz tenliyim iri ela(yeşilimsi ve bal rengi tonlar mevcut gözümde) gözlerim var saç rengim bal sarısı. Bir proje gereği gözlerimi vurgulamam gerekiyor foto çekimi olucak acık mekan ve gün ışıgında. Bana Solotica nc mel tavsiye edilmisti fakat bazı fotolara bakıyorum cok dogal gün ısıgında ama bazı arkadaslarda belirgin noktalar falan var bu foto cekiminde hos durmayabilir :S
Rainbow nasıl bir lens? genelde kullanan arkadaslar fotolarını gordugum koyu kahve gözlü pek net bi fikir alamadım. açık kahve yada ela gözlü arkadaslar cok dogal ama gözlerimin rengini belirgenlestirip vurgulayacak ne önerirler?
Rainbow nasıl bir lens? genelde kullanan arkadaslar fotolarını gordugum koyu kahve gözlü pek net bi fikir alamadım. açık kahve yada ela gözlü arkadaslar cok dogal ama gözlerimin rengini belirgenlestirip vurgulayacak ne önerirler?