- 1 Ağustos 2024
- 15
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi nurbanuelvin
Merhaba, maalesef hayırMerhaba doktor bulabildiniz mi?
Merhaba. Dr. Semra Özer’i tavsiye ederim kendisi son derece vajinal doğum destekçisi bir doktordur. Biraz pahalı bir doktor. Tam olarak doktorun yerini hatırlamıyorum instasında numarası vardı. Hayırlı doğumlar diliyorum.Merhabalar kızlar
Anadolu yakasında Ümraniye'de ikamet ediyorum. Güvenebileceğim, işinin ehli, iletişimi kuvvetli ve ulaşılabilir, en önemlisi de normal doğum taraftarı bir kadın doğum doktoru öneriniz var mı?
Maltepe Medical Park'ta Refiga Gasimova'nın adını çok duydum, daha önce ona giden var mı? Veya başka bir doktordan memnun kalan?
Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir, İçerenköy vs olabilir. Aşırı uzak olmadığı sürece yeter ki doktor iyi olsun diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Hangi hastanede acaba?Merhaba. Dr. Melis tavsiye ederim kendisi son derece vajinal doğum ve ssvd destekler
Refiga Hanıma gidiyorum, gayet ilgili bir doktor. Tatlı. Çok uzun zaman olmadı ama şimdilik iyi gidiyor internette bakarsanız yorumları da baya iyiMerhabalar kızlar
Anadolu yakasında Ümraniye'de ikamet ediyorum. Güvenebileceğim, işinin ehli, iletişimi kuvvetli ve ulaşılabilir, en önemlisi de normal doğum taraftarı bir kadın doğum doktoru öneriniz var mı?
Maltepe Medical Park'ta Refiga Gasimova'nın adını çok duydum, daha önce ona giden var mı? Veya başka bir doktordan memnun kalan?
Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir, İçerenköy vs olabilir. Aşırı uzak olmadığı sürece yeter ki doktor iyi olsun diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Gisbir hastanesiHangi hastanede acaba?
Sen mı dogurcan deyın doktorunuzaMerhabalar kızlar