sahte olup maşa yapılanlarda var ama cok yapay parlak duruyor barbie bebek sacı gibi
ama 140 tlye alabilirsinde gercek saç postiş kullanırım diosan gercek saç al bence çünkü 140 tl kiralamaya verilmez bence sitede satan arkadaslar vardı bi bak istersen
aynen cnm iki gün kiralamaya 140 vermek istemiyorummmm internettende hiç alışveriş yapmadım güvenemiyorumda...yarın kuaförlerden sorayım bennn bakalyım nekdr diyceklerrr...bulamassamm mecbur burdan alcamm..sürekli çıtçıt kulanmam düğünde özel günde falan toplasan senede 3-4 ü geçmes sanırım.ama 140 ada kiralıycagıma satın almak mantıklı sanırım:)teşekür ederim cnm bnm:)
valla bende 8 parça 200 e aldım size çok abartmışlar fiyatını...
bende nişan ve düğünüm için düşünüyorum
6 parça gerçek çıt çıta 400 civarı dedi
kiralama 100-150 arası oda ellerinde bitane var saçına uyarsa
kararsız kaldım alsam mı kiralasam mı diye ama 400 de çok pahalı hemde 6 parça
cnmmmm bende saçlarımı kestirmesem alırdımmmm ama kesinceee uzun çıt çıt kısa saçta çok anlaşılıyorrr..ondan almıycam düğündede postişe gerek kalmadı sadece kınada 70 tl ye kiralıycam..ilerde kulanırım keisn diyosa al amaaaa ben kulanmam kendi saçım bile yük gelio bana şimdikaydirigubbakcemile3saçlarım uzun aslında boyu bana yeter ama çok seyrekgür durmasını istiyorum
netten fiyatlara baktım bakırköyde bi yer buldum en fazla 250 ye benim kuaför 400 dedi
düğün nişan için yüz+yüz iki yüz verceme alırım diye düşünüyorum ama bakalım
bende senin gibi nişan düğünden sonra kestirmeyi düşünüyorum :)
belki alışamam kısa saça diye alıyım diyorum çok kararsızım
cnmmm düğüne 3 hatadan az kaldı uzamaski bu kısa sürede mecburiyetten yoksa bende sevmiyorum kullanmam normal hayatta postiş çıtçıt falankaydirigubbakcemile3tabiki dogal saç gibisi yokkkkkkkkkkkkk:dance:ahh be kuzular bu yapay şeylere o kadar para bayılıyorsunuz.. saçlarınıza bakım yapıp uzatsanızz
en doğalı olmaz mı ki ?
cnmmm düğüne 3 hatadan az kaldı uzamaski bu kısa sürede mecburiyetten yoksa bende sevmiyorum kullanmam normal hayatta postiş çıtçıt falankaydirigubbakcemile3tabiki dogal saç gibisi yokkkkkkkkkkkkk:dance:
ayy herkes evleniyo eenaamm sırnaşık şey
o zaman başka çaren yok tatLişimm o akşam mükemmeL oLmaLısınn:asigim:
meLekkk
yok bebeğim melekler gibi saf olucaksn o gün
saf vee güzeeelll :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?