Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MERHABA HANIMLAR BEN ŞU 8 TANE ıÇıNDE OLUPTA UCUZ OLAN ÇITÇITLAR VARYA ONDAN ALCAKTIM DÜĞÜNÜM ıÇıN..kuaförr onlar maşaya gelmiyor alma dediii biz günlügünü 70 tlye kiralarıs sana dedi..şimdi iki gün 140 tl vercegime acaba o fiyatta gerçek çıtçıt bulabilirmiyimm..yoksa gidip o ucuz olan çıtçıttanmı alsam maşaya düzleştirme ile yapılıyor dedi perukçu adam ama kuaför işe yaramas diyince karar veremedim..neyapsam sizce..
****kiralasammı..?
****kiraya vercegim paraylaaa yani 140 tlye dogal çıtçıt satılırmı..öylemi alsam?
****yoksa ucuz olandan alayımmı maşayla kolay olurmu sizce?
sahte olup maşa yapılanlarda var ama cok yapay parlak duruyor barbie bebek sacı gibi
ama 140 tlye alabilirsinde gercek saç postiş kullanırım diosan gercek saç al bence çünkü 140 tl kiralamaya verilmez bence sitede satan arkadaslar vardı bi bak istersen
sahte olup maşa yapılanlarda var ama cok yapay parlak duruyor barbie bebek sacı gibi
ama 140 tlye alabilirsinde gercek saç postiş kullanırım diosan gercek saç al bence çünkü 140 tl kiralamaya verilmez bence sitede satan arkadaslar vardı bi bak istersen
aynen cnm iki gün kiralamaya 140 vermek istemiyorummmm internettende hiç alışveriş yapmadım güvenemiyorumda...yarın kuaförlerden sorayım bennn bakalyım nekdr diyceklerrr...bulamassamm mecbur burdan alcamm..sürekli çıtçıt kulanmam düğünde özel günde falan toplasan senede 3-4 ü geçmes sanırım.ama 140 ada kiralıycagıma satın almak mantıklı sanırım:)teşekür ederim cnm bnm:)
kuzuuuu 140tlye kiralicana gercegini al ara sira takarsin
evet sahteleri masaya gelmiyo cnm
aslinda oluyo ama hos durmuyo hem tutmuyoda acilabiliyo parlak oluyo vs.
internetten sakin alma sac rengine uymayabilir fln
git kendin begen al isi riske atma
aynen cnm iki gün kiralamaya 140 vermek istemiyorummmm internettende hiç alışveriş yapmadım güvenemiyorumda...yarın kuaförlerden sorayım bennn bakalyım nekdr diyceklerrr...bulamassamm mecbur burdan alcamm..sürekli çıtçıt kulanmam düğünde özel günde falan toplasan senede 3-4 ü geçmes sanırım.ama 140 ada kiralıycagıma satın almak mantıklı sanırım:)teşekür ederim cnm bnm:)
cnm bu fiyata satın alamazsn ben yıllardır kullanıorum v 8 tanesini 400tl ye aldm ama uzun süreli kullanım için değdi..sahte saçlara maşa ve düzleştrme oluo sadece boya yapamıyorsun..izmirde yşıyorsan sana kuaför ve fiyatta yardımcı olcak tanıdıklarım var..
ksılarrr 2 gün önce gittim kuaförlere sordum genelde 250 ile 500 arası dediler 6 parcasına:)bennn ucuz bş sanıyordum bu çıtçıtları düğünde kulancam biii belki bi kaç özel günde kulanırdımm ..düğünden sonra saçlarımı kestirmeyide düşünüyorum çok yıprandı..onun için okdr para vermemeye karar verdim sürekli kulancagımı bilsem alırdımdaaaa artık düğünde kiralıycam:)
valla cnmmmmm bide baktım saçlaraaa nsl desem böle ince telli uçları kırıktııııı inan benim saçımaaa çok yıpranmış derimmmm gördügüm çıtçıtlar çok feciydii..bide çok satan yer yok ondan pahalı sanırımmm
bende nişan ve düğünüm için düşünüyorum
6 parça gerçek çıt çıta 400 civarı dedi
kiralama 100-150 arası oda ellerinde bitane var saçına uyarsa
kararsız kaldım alsam mı kiralasam mı diye ama 400 de çok pahalı hemde 6 parça
bende nişan ve düğünüm için düşünüyorum
6 parça gerçek çıt çıta 400 civarı dedi
kiralama 100-150 arası oda ellerinde bitane var saçına uyarsa
kararsız kaldım alsam mı kiralasam mı diye ama 400 de çok pahalı hemde 6 parça
aynen cnmmmmm ben şahsen daha alsamda kulanmam belki bi kaç özel günde düğünde falan kulanırım oda toplasan 2-3 ü geçmes....zaten düğünden sorna saçlarımı baya kısaltcam ondan kiralamaya karar verdim çok pahalı geldi bana..sürekli kulancaksan al ama yoksa degmes kuzu..200 tl olsaydı ebnde alcaktımm ama en kötüsü 250den başlıyo:)
saçlarım uzun aslında boyu bana yeter ama çok seyrek gür durmasını istiyorum
netten fiyatlara baktım bakırköyde bi yer buldum en fazla 250 ye benim kuaför 400 dedi
düğün nişan için yüz+yüz iki yüz verceme alırım diye düşünüyorum ama bakalım
bende senin gibi nişan düğünden sonra kestirmeyi düşünüyorum :)
belki alışamam kısa saça diye alıyım diyorum çok kararsızım
saçlarım uzun aslında boyu bana yeter ama çok seyrek gür durmasını istiyorum
netten fiyatlara baktım bakırköyde bi yer buldum en fazla 250 ye benim kuaför 400 dedi
düğün nişan için yüz+yüz iki yüz verceme alırım diye düşünüyorum ama bakalım
bende senin gibi nişan düğünden sonra kestirmeyi düşünüyorum :)
belki alışamam kısa saça diye alıyım diyorum çok kararsızım
cnmmmm bende saçlarımı kestirmesem alırdımmmm ama kesinceee uzun çıt çıt kısa saçta çok anlaşılıyorrr..ondan almıycam düğündede postişe gerek kalmadı sadece kınada 70 tl ye kiralıycam..ilerde kulanırım keisn diyosa al amaaaa ben kulanmam kendi saçım bile yük gelio bana şimdikaydirigubbakcemile3
cnmmm düğüne 3 hatadan az kaldı uzamaski bu kısa sürede mecburiyetten yoksa bende sevmiyorum kullanmam normal hayatta postiş çıtçıt falankaydirigubbakcemile3tabiki dogal saç gibisi yokkkkkkkkkkkkk:dance:
cnmmm düğüne 3 hatadan az kaldı uzamaski bu kısa sürede mecburiyetten yoksa bende sevmiyorum kullanmam normal hayatta postiş çıtçıt falankaydirigubbakcemile3tabiki dogal saç gibisi yokkkkkkkkkkkkk:dance: