• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Çikolata - Kahve için !

GaydiriGubbakCemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
8.684
5
0
Tekirdağ
"benim saçlarım doğal çikolata kahve.bu renk saça sahip olup da farklı bi hava elde etmek isteyenler olursa benim bir tarifim war:)
eğer saçlarınızda boya yoksa normal aktardan aldığınız kınanın içine 1 su bardağı kadar nar suyu, bir avuç ceviz kabuğunun kaynatılmış suyu havuç ve yılan yağı katıp kınayı bunlarla karıp saçınıza sürün.6_8 saat bekletin.
sonucuna inanamıyacaksınız.saçınızı fönlemenize bile gerek kalmıyo, kendilinden şekil alıyo, dalgalı saçlı olmama rağmen tarak saçımdan akıp gidiyo:)
sokağa çıktığımda mutlaka bikaç kişi soruyo saçını nerde boyattın diye çünkü sunni ışıkta kahve olan saç güneşte kızılımsı ara ara parlıyo:)
bütün arkadaşlarım, akrabalarım hatta komşular bile denedi bunu.siddetle öneriyorum 2 ayda bir.hem ekonomik hem inanılmaz.
geçen gün ykmde parfüm bakarken bi bayan gelip şampuan reklemında oynamayı düşünüp düşünmediğimi sordu ve kartını verdi:)ben düşünmüyorum daha doğrusu çekiniyorum ama siz bu tarifi deneyip böyle bir teklif alırsanız düşününebilirsiniz.
önemli not:sarışın ve kumrallar asla denemeyin kırmızı turuncu arası bi renk elde edersiniz.arkadaşlarımdan biliyorum;)"

ALINTIDIR.

kızlar bi sitede bu yazıyı gördüm ve bu konuyu açma gereği duydum.. Böylesi bir yöntemi hiç uygulayanlar varmı aranızda..Saçımı çikolata kahve yapmak istiyorum yıpranıcak diyede üzülüyorum :31:

Back