Saçın uzunsa direk boyayla o renk tutmaz içince açıcı olan boyalar var 11.0 falan ondan saçına yeticek kadar bol al bütün saçına sür iyice bekle rengi kırılsın. Sonra saçını yıka hafif nemli kalsın saçın 9.1 in içine mavi mix boya koy 1 kutu 9.1 e bi serçe parmak kadar mavi boya koy fazla koyma ama bu sefer saçın küllü olmaz yeşillenir. Ben hep böyle yapıyorum şahane küllü koyu kumral oluyo :) ben tabi uçlarına sonra balyaj attım o yüzden dip rengine bak sadece :)
evet sende balyaj var ama ama diplerin tam istediğim renk çok güzel gerçktn saçımomuzlarmdan az aşağıda
palettenin altın kahvesi var onla bişeyler karıştırsam nasıl olur ?
Boyanın numarası kaç ?
canım saç rengin çok hoş bende senin dip rengin gibi istiyorum şu an saçlarım koyu kumral ( boya )l konu sahibine anlatmışsın ama bende bir şeyler sormak istiyorum 11.0 renge boyarken boyamaya nereden başlıyorsun ve ne kadar süre bekliyorsun örneğin koyu kumral için ne kadar beklemek gerekir. sonrasında 9.1 ile boyarken yine aynı şekilde boyamaya nereden başlıyorsun boyaların oksidanını kaçlık ne ne kadar koyuyorsun fırsatın olunca cevaplarsan çok sevinirim.
palette 7-65 cnm ..... biraz parlaklıkda istiyorum açıkçası ama turunculuk olmamalı
Hem bu 7 numara hemde kızıllık var bu boyanın içinde yani bunu sürüp hemde saçımda turunculuk olmasın demek saçma olur ele güneşte daha bariz belli olur turuncular zaten yaz geldi heryer günlük güneşlik. Kumral istiyosan o boyayı kullanma.
ilk defa boyayacağım için biraz karışığım açıkçası :)ama turunculuk asla istemiyorum o kesin
Yukarda yazdıgımın aynısını yap hiç kızıllık olmuyo canım harfi herfşne uygularsan olur. Mavi boya almayıda unutma ama yoksa sacına ne kadar küllü sürersen sür o turunculuk oluyo.
Saçın uzunsa direk boyayla o renk tutmaz içince açıcı olan boyalar var 11.0 falan ondan saçına yeticek kadar bol al bütün saçına sür iyice bekle rengi kırılsın. Sonra saçını yıka hafif nemli kalsın saçın 9.1 in içine mavi mix boya koy 1 kutu 9.1 e bi serçe parmak kadar mavi boya koy fazla koyma ama bu sefer saçın küllü olmaz yeşillenir. Ben hep böyle yapıyorum şahane küllü koyu kumral oluyo :) ben tabi uçlarına sonra balyaj attım o yüzden dip rengine bak sadece :)
teşekkür ederim canım. ben açık renk boya yada açıcı sürüldüğünde dipler daha çabuk açıldığından önce uçlara sürüp 15-20 dk bekletip sonra uçlara sürüp bir 1-15 dk bekletip yıkanıyor diye biliyorum o yüzden sordum. ben saçlarımı yeni boyadım 4 gün falan oldu birde benim şu sorunum var diplerden 3-4 parmak daha açık renk ortalar biraz daha koyu uçlar daha açık kendim boyadığımdan dalgalanmalar oldu. kendim evde senin yöntemi uygulasam 11.0 yada 12.0 ile boyayıp rengini kırsam sonra 9.1 ile boyasam ne tavsiye edersin açıkçası kuaföre gitmek istemiyorum evde yapayım diyorum 4 gün oldu ne kadar beklesem sence? bidre açık boyayaıp üstüne 9.1 ile aynı gün boyayabiliri değil mi yeşillenme ve kızıllık olurmu bu şekilde ikisi de olmaz umarım çok sordum kusura bakma canım teşekkür ederim cevapların için.
istediğin rengi tutturmuşsun ne mutlu sana
rica etsem ve zahmet olmazsa başka fotolar da ekler misin flaşlı flaşsız gün ışığında çekinmiş.
Bende 9.11 kullancam ve arkadaşın tonda saç rengim dip rengi tabi. açma yapmadan sürsem dorelik olur mu? böyle bi tecrüben varsa yardımcı olur musun?
Dipten yeni çıkmış sacına açma yapmadan sürebilirsin ancak bütün saç olunca tutmuyo boya genelde bence. 9.1 in içine mavi boya katarsan diplerin açmadan küllü renk olur bi bu resimleri var canım flaşsız hepsi belli oluyodur inşallah :)
kuaförle görüştüm açma yapılması lazım dedi platine kadar. sonra 7.1 ile boyayacakmış. iki yıkamada renk akar açılır ve istediğim renk olurmuş.
ama açsa bu saç gider. senin dediğin mantıklı zaten.
saçların harika cidden. çok uyumlu o turunculuğun dorelıgın olmadığı bir saç olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?