Doğal beslenme ve katkısız gıda tüketimi

merakli1981

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
2
0
6
Ankara
Arkadaşlar sizinde görebileceğiniz gibi forumda yeniyim:) Çalışan bir bayan olarak pek vaktim olmuyor ve çok istememe rağmen interneti etkin kullanamıyordum. Artık evdeyim ve aranızdayım:) Bir gıda mühendisi olarak size kendi yetkin olduğum konuda bir mesaj yazarak başlamak istedim.

Sağlıklı beslenmenin önemini artık hepimiz televizyona çıkan prof lerden dinliyoruz. Onlarında söylediği bizi de bildiğimiz en önemli şey katkısız beslenmek. Ama nasıl... isim veremiyoruz ama marketteki raflarda görebileceğiniz firmaların çoğu çeşitli katkı maddeleri kullanıyorlar ve insan sağlığına yaradan çok zarar veren besinler üretip satıyorlar ve ne acı ki bizde bunları afiyetle yeme zorunda kalıyoruz. Süt, peynir, yoğurt, yumurta, tavuk, zeytin, bal sadece birkaçı. Bunlar vücutta çeşitli fonksiyonları bozarak kansere kadar götürebiliyor, büyüme çağındaki çocukların hormon yapısını bozarak erken ergenliğe dahi sebep olabiliyor ve sağlıklı bir nesil artık bu gıdalar ile imkansız.

Mesleğim dolayısı ile bu ürünlerden korunmanın yollarını ararken birkaç yol buldum:) bu konuda meraklı arkadaşlarla da fikirlerimi paylaşmak isterim. İlk mesajım için uzun oldu. Hepinize sağlıklı günler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…