Saç Rengi ve Saç Boyama doğal açık küllü kumral olmak istiyorm resimli

tgcemr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
45
1
96
İzmir
kızlar bnm saç rengim aşağıda paleettee bal rengine boyadım ama turunculuklar bni rahatsız edio ben daha doğal olsun istiyorum saçım istedğim renkleride aşağıda yükledim önerisi olan varmı??? küllümango die bi arkadaş var acayip tecrübeli ama son sayfalarda göremedim kendisini burdaysan bana yardımcı ol lütfen küllümangocum..bide aranızda hiç evde balyaj yapan varmı saçlarımın uçlarınıda hafif sarımsı olsun istiorum evde bu işlemi kendim yapabilirmiyim yapabilirsemde hangi boyayla en son resimdeki gibi mesela :)

bende aynı senin istediğin tonları düşünüyorum canım ben küllü kumralla açık küllü kumralı karıştırmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım benimkide senin saç renginin belki aynısı belki bi ton koyusu olabilir,ne yapıcaksan takipteyim :))))bende yapıcam

küllü bi renkle boya bı arkadaşımız kullu mangonun tarıfıyle yapmıştı gayet hoş olmuş 11,1 ve 12,11 galıba ama emın değilim forumda vardı ... ama sen o kadar sarı ıstemıyo olabılırsın zaten ilk yapmanda tutacağını zannetmıyorum arada hafıften yansımalar olur hoş olur diye düşünuyorum...

ya kızlar aslında ben sadece bu ay bal rengine boyadım daha önce selective açık küllü kumral boyuyodum ama yine bi turunculuk oluodu istediğim gibi doğal olmuodu...bende açık küllü kumralla küllü kumralı karuştırmayı düşünüorum bide forumlarda okudum boyanın içine azıcık gri boya yada mavi boya koyunca turunculuk gidio yazmış bi arkadaş ama cesaret edemiorm şahsen:)

slm arkadaşlar bn bişey sormak istiorum saçlarım kızıldı açıcıyla açtım turuncu oldu sonra röfle setini komple sürdüm önce altlardan başladıgım için sürmeye altlar baya açıldı üstler koyu kaldı bnde üstüne neva color 11.10 boyadım şuan çok açık karamel oldu ama bn küllü açık sarı olmasını istiorum nasıl yapabilirim acil yardım edermisiniz???

teşekkürler meldam.gönderdiğin link gerçekten istediğim renge çok yakın.arkadaş boyamış beğenmemiş ama biz bu rengi tutturmak için kara kara düşünüoruz neyle neyi karıştırsak die:)))

merhaba kızlar benm saçlarım şuan kumral açık küllü kumral yamak istiyorum nasıl elde edebilirim yardımcı olurmusunz.

Eki Görüntüle 695296

kızlar orjinal saç rengimi koydum saçımın reng,ni bu jessica albanın rengi gib, yapmak istiyorum hangi boyayı kullanmalıyım sizce ?saçım biraz yıpranmış çıkmış ama tek tek örmüştüm o yüzden öyle görünüyor bi de yeni konu açma nerde bulamadım buraya yazabildim .saçımdaki turunculuk gitsin istiyorum ksıaca

Son düzenleme:

sonuncu hatunda sac rengıde cok guzelmıs ...nedir o renk

cnm nasıl bi kızıldı sacın ne ile actın?:26:

jessica albanın saçı tek renk değil yalnız, tonlu oyzdn birebir böyle olması için aralara da ton atman lazım :129: bir de saçında kızıllık varsa kurtulmak çok zor, şahsen benm orijinal rengim açık kumraldı ve ben çikolata kahveye boyamıştm o kızıllıktan kurtulana kdr çok uğraştım en sonunda saçımı kese kese kurtuldum, tabi saçım çok çabuk uzadığı için o yönden şanslıydım. bence kuaförde kızıllık alan uygulamalardan yapmalısın kendi başına daha kötü olabilir kızıl zor bi renk kurtulmak açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…