kızlar bnm saç rengim aşağıda paleettee bal rengine boyadım ama turunculuklar bni rahatsız edio ben daha doğal olsun istiyorum saçım istedğim renkleride aşağıda yükledim önerisi olan varmı??? Küllümango die bi arkadaş var acayip tecrübeli ama son sayfalarda göremedim kendisini burdaysan bana yardımcı ol lütfen küllümangocum..bide aranızda hiç evde balyaj yapan varmı saçlarımın uçlarınıda hafif sarımsı olsun istiorum evde bu işlemi kendim yapabilirmiyim yapabilirsemde hangi boyayla en son resimdeki gibi mesela :)
sonuncu hatunda sac rengıde cok guzelmıs ...nedir o renk
slm arkadaşlar bn bişey sormak istiorum saçlarım kızıldı açıcıyla açtım turuncu oldu sonra röfle setini komple sürdüm önce altlardan başladıgım için sürmeye altlar baya açıldı üstler koyu kaldı bnde üstüne neva color 11.10 boyadım şuan çok açık karamel oldu ama bn küllü açık sarı olmasını istiorum nasıl yapabilirim acil yardım edermisiniz???
Eki Görüntüle 695293 Eki Görüntüle 695296
kızlar orjinal saç rengimi koydum saçımın reng,ni bu jessica albanın rengi gib, yapmak istiyorum hangi boyayı kullanmalıyım sizce ?saçım biraz yıpranmış çıkmış ama tek tek örmüştüm o yüzden öyle görünüyor bi de yeni konu açma nerde bulamadım buraya yazabildim .saçımdaki turunculuk gitsin istiyorum ksıaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?