Arkadaslar, dogadanin form caylari, genellikle tum form caylarda oldugu gibi bagirsaklari iyi calistirarak kilo vermenize yardimci oluyor. Zaten yediklerine dikkat eden biri, bagirsaklari da iyi calisti mi kilo verir mutlaka. Bana nasil etki etti diye sorarsaniz, Allah bin kere razi olsun bu caylari cikaranlardan derim. Kisaca soyle annatayim. Ben de siddetli kabizlik sorunu vardi 3-4 senedir.Yediklerime dikkat etsem bile 4-5 gunle wcye cikamadigim icin kilomda bi azalma olmuordu, hatta aliyordum.Her yontemi denedim bu sorunu gidermek icin: sabah ac karnina elmali sirkeli su ictim, limonlu su ictim, ackarnina zeytin yagi ictim,karnima masaj yaptim, egzersizler yaptim, baska caylar denedim, kuru incir, kayisi, kuru murdum erigi yedim, bolca su ictim, activia yedim,fitil kullandim,musil, sinameki,akla gelicek her yontemi denedim, bi kac kere doktora gidip ilac tedavisi aldim. hic biri fayda etmedi. en son doktorum ameliyat olman lazim dedi. Ben de erteledim bi kac ay. Iyi ki de ertelemisim.Dogadanin form caylarini buldum, 4-5 ay sure icinde kullandim, gercekten cok ise yariyordu. Sonra biraktim yaklasik 6-7 ay sure icinde. Bagirsaklarim normale donmustu. Ama gel ki beslenme ve uyku duzensizligi, bi de stres eklenince bi kac ay once gene basladi bu sorun.Gene her yontemi denedim.Ama nasi olmussa unutmusum bu caylari. Iste kabizlik ve siskinlik yuzunden depresyona girip, geceler icin icin agladigim donemlerde, bi gun cay bolumune bakarken markette tesadufen( tevafuken) dogadanin caylarini gordum. ayyy nasil unutmusum salak kafam diye atladim caylarin uzerine
Iste 2 aydir kullaniyorum gene, etkisi super. 4-5 gun wcye cikamayan ben simdi her gun, hatta bazen gunde 2 defa rahatca cikabiliyorum.Tartida da azalan kilomu gordukce iyice motive ediyor beni. Ben su sekil kullaniyorum : Once aksam 8 gibi bi fincan cokkk sicak suya limonlu form cayindan 1 poset koyuyorum, 5-6 dk bekletip iciyorum. 1 saat sonra 8-10 arasi aksam 1 fincan da kayisili form cayini ayni sekilde iciyorum (isteyen bunun yaninda 3-4 tane kuru murdum erigi de yerse sonuc daha bi cir-cirli olur :90: )) iste bu sekil.Ama suyun cook sicak olmasi nlazim. daha etkili oluor bu zmn. Sabah erkenden, hatta cogu zaman sabaha kalmadan gece 4-5 gibi wcye kosuyorum
!!! Ama bunun altini cizeyim : yukarida da annattigim gibi bendeki kabizlik cok siddetliydi. o yuzden gunde 2 tane iciyorum. Yeni baslayanlar ole yapmasinlar bence. Ve ayrica kabizlik icin yukarida yazdigim diger yontemleri deneyin bir arkadaslar. Cunki eger kabizliginiz asiri degilse onlarin da faydasini gore bilirsiniz. Senelerde arastirdim ben, yukardaki yontemlerden fayda gorenler cok olmus. Ama dedigim gibi bende sorun vahimdi. Haaa bi de unutmadan dogadanin bu form caylarini gece icin ki sabaha etkisini gostersin. Gun icinde icerseniz evde olmanizda yarar vardir
Kisaca soyle ozetleyim : ALLAH bin kere razi olsun dogadanin form caylarini cikaranlardan :))))
Her kese saglikli gunler dilerim