• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğadan Dokuzlu Çay

Kızlar doğadan'ın dokuzlu çayı çıkmış. Bunu deneyip memnun olan var mı ?

bende doğadanın çaylarını beğenip içenlerdenim senden duydum doğrusu dokuzlu çayını araştıracam şimdi merakla markete soracağım varsa hemen alıp denerim doğadanın en son beyaz çayını içiyorum ben portakal çiçekli tadı güzel bunuda denerim deneyimlerimi yazarım muhakkak benden önce bulup içen olursada merakla yorumlarını bekliyorumm Bu çayı şimdi netten baktım içindeki tarçın beni düşündürdü doğrusu çünkü ben şekersiz içiyorum ve tarçın tatlı yapıyor ama yinede alıp deneyeceğim inşALLAH

Son düzenleme:
bende doğadanın çaylarını beğenip içenlerdenim senden duydum doğrusu dokuzlu çayını araştıracam şimdi merakla markete soracağım varsa hemen alıp denerim doğadanın en son beyaz çayını içiyorum ben portakal çiçekli tadı güzel bunuda denerim deneyimlerimi yazarım muhakkak benden önce bulup içen olursada merakla yorumlarını bekliyorumm Bu çayı şimdi netten baktım içindeki tarçın beni düşündürdü doğrusu çünkü ben şekersiz içiyorum ve tarçın tatlı yapıyor ama yinede alıp deneyeceğim inşALLAH

Nette kilo verdiren dokuzlu çaydan farklı bitkiler var , ne kadar etkili merak ettim. Ben aldım sadece iki defa içtim o sebepten birşey diyemiyorum :) Tadı güzel ama :)

kızlar ben de yeni aldım bugün içmeye başlıcam deneyimlerimi yazarım. 75 kiloyum

bunu da denedim. bana pek iyi gelmedi. tarçına intoleransım var belki de ondandır. sade yeşil çay daha iyi geliyor

sporda yaptıgımdan bana kattıklarını cok fazla gozlemleyemedım ama eskı halıme gore kılo vermıs ve sıkılasmıs durumdayım neyın etkısı bılmıyorum :D

dogadan ıyı bı pazarlama yapmıs galıba, bende markette gordum ,uygun fıyatlıydı bı alıp deneyeyım dedım, bugun ıctım tadı yumusak ,içimi guzel, ben sutlu kahve cok ıcerım, ondan kurtulmak ıcın bıtkı cayına gectım. Buarada dogan bıkac yıl once el degıstırdı bılıyorsunuz , saglıgı pek onemsemeyen bır markaya gectı, o yuzden meyvelı veya aromalıları alırken ustundekı etıketlerı okuyup oyle alın bence, mesela yasemınlı lımon cayındakı yasemın sadece aroma yanı bıtkının kendısı degıl yapay tatlandırıcısı var , hiç gerek yok , saglıklı olalım kilo verelim diye ugrasıyoruz o kadar :)))

Back