Cilt Bakımı Ürünleri dogacı kayısı sabunu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

busem33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
218
0
arkadaşlar dogacı kayısı sabunu kullanan varmı sizce iyi gelirmi cildime karma cildim var bilgilerinizi bekliyorum

cildi arınıdırıo,hafifletio..ben kayısı çekirdeği özlü krem ve kayısı çekirdeği yağı ile birlikte kullanıorum.2 gün olmasına rağman cildim güzel olduzemuszemus

bende bu sabunu kullanıyorum cildim yağlı sabah akşam yıkıyorum arkasından gülsuyu ile siliyorum we çok memnunumm

ben yeni aldım 3 - 4 gün oluyor baya memnun kaldım. zaten kayısı yağı cilt için çok önerilen birşeydi sabunun özünde kayısı var ve kayısı yağı da var.. biraz cildimi kuruttu gibi ama sonra bunun kuruluk olmadığını düşünmeye başladım ben biraz yüz keseleriyle hırpalamış da olabilirim minik yüz keseleri ve yüz fırçalarıyla bol bol köpürtüyorum yüzümü hep bundan sebep cildin yenilenmeye başladığını düşünüyorum. çok memnununm sabundan yumuşacık yapıyor. köpüğü bilme harika sabun gibi değil ve mis gibi kayısı kokuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…