Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Doğacak olan kızıma park yatak almayı düşünüyorum

Canım ben kullanıyorum ve çok memnunum. Sormak istediğin bişey varsa yardımcı olabilirim. yerimseniben

bende dusunuorum aslında park yatak almayı...ama bırturlu karar weremedım,ole sade bı beşikmi alsam bi kac yasına kadar ıdare edecek,yoksa park yatak mı bılemıorum.....oglumun odası kucuk olacak oyusden kararsızım,park yatak mı daha kullanıslı olur acaba:uhm:

Kızlar benim kızım 6 aylık olmak üzere yani 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Sallanma özelliği de var ama henüz hiç kullanmadım kızım uslu maşallah Kraftın jenny modelini kullanıyorum ben. 3 yaşına kadar kullanabileceğimi söylemişlerdi. Kızımın yatağı yatak odasında ve geceleri yanıma çekiyorum yatağı. Hafif olduğu için rahatça çekilebiliyo. Kullanışlı tavsiye ederim park yatakları. Benim ki iki katlı bir ay sonra alt kata indirmeyi düşünüyorum yerimseniben a.s.

bebegım yok ama bı arkadasım park yatak kullanıyordu.
anlattıgına gore bebek 9-10 aylık oldugunda park yataklar hafıf oldugundan yüklenıp besıgı devırebılıyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…