İlköğretim Yorum ve Soruları doğa koleji hakkında

kengo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
616
3
Arkadaşlar doğa koleji hakkında bilgisi olan var mı?
çocuğu doğa kolejinde okuyan veya okul hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana bilgi verirse sevinirim...

Son düzenleme:
merhaba link te doga kolejini görünce hemen okudum ben doğa kolejinde satın almacıyım.eğitim kalitesi tartışılmaz çocukların a-z ye herşeyi özeldir tek tek seçilir bizde çalışanların çocukları hep bizim okulda.hangi kampüs hakkında bilgi almak istersen yardım edebilirim.

çok sağ ol cardelenss özelden mesaj attım.cevaplarsan sevinrim

ben de doğa kolejine tarafsız bakan biri olarak şöyle yorum yapayım şube sayıları çoğalınca bazı şubeleri diğerlerine ister istemez fark attı bazıları çevresel faktörlerden veli kalitesinden vs vs geri kaldı bence şubesini iyi araştırın derim. genel eğitim profilleri 10/7 diyebiliriz.

bostancı doğa kolejine geçen yıl oğlumu verdim .başka bir şubesine de dayım oğlunu verdi onun oğlu çok başarılı çalışkan bir çocuk burslu okuyor çocuk 6 sınıfta okul birincisi sanırım . buna rağmen okulun çocuğa ve kendilerine yaklaşımından hiç memnun değiller . kısaca zengin aile çocuklarına daha çok ilgi alaka gösterilmekte olduğunu söylüyorlar.aman aman bir eğitimleri olduğununda düşünmüyorum. bana gelince aynı şikayet bende de var kısaca memnun değilim . başka kolej araştırıyorum günlerdir.

o kadar para verip memnun kalmamak sinir bozucu olurdu heralde benim için de..şimdiden özel okuldan vazgeçesim var beklentiler yükseliyor çünkü..

o kadar para verip memnun kalmamak sinir bozucu olurdu heralde benim için de..şimdiden özel okuldan vazgeçesim var beklentiler yükseliyor çünkü..

Eger imkanıniz varsa ozel bir okula verin . Iyi olan devlet okullari hem kalabalık oluyor hemde kayit ettirmek icin uğraşıyorsun.ben ogretmenim devlette eğitim gerçekten cok zor. Devlet artik bizim zamanlarimizdaki gibi ogretmenini korumuyor. Ogretmende dersi anlatip geçiyor.ogrenci ogrenmis ogrenmemis umurunda degil. Ozel okulara gelince ise ondan ne beklegine bagli sosyal olsun derslerinde fazla zorlamasinlar dersen dogaya ver. Yok kesin sbs oss sınavlarini kazansin dersen eğitim odakli bir kolej bak paran varsa bilfene ver. Iyi bir dunya insani olsun dersen IB programi olan bir okul sec.

X