Doçenti öldüren profesör: Asuman S.'ye iki kez kürtaj parası verdim
Gülce: Adam öldürüyorlar diye bağırmaya başladı, boğazına vurdum. Yere düştü. Celalettin yerde hırlıyordu. Camdan kaçtım
- A +
Konyada Asuman S.yle ilişkisi olan Doç. Dr. Celalettin Özdemiri öldüren Prof. Dr. Ahmet Gülce, savcılıktaki ifadesinde, 2013 yılının temmuz ayında Senden hamileyim, kürtaj parası ver deyince kendim için, geçen nisan ayında da Celalettin için kürtaj parası verdim dedi. Konya Selçuk Üniversitesinde geçen ay Doç. Dr. Celalettin Özdemiri (42) fakültedeki odasında öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Prof. Dr. Ahmet Gülcenin savcılıktaki ifadesine Ajans Haber Türkten Zafer Samancı ulaştı. Gülcenin, 3 yıldır tanıştığı fakülte sekreteri Asuman S.yle 1.5 yıldır ilişki yaşadığını belirterek İlişkimiz boyunca ona 80 bin lira para verdim. Asuman 2013ün temmuzunda Senden hamileyim. Kürtaj için para ver dedi 5 bin lira verdim dediği belirtildi. Özdemir ile Asuman S.nin ilişkisini olaydan 4 ay önce öğrendiğini belirten Gülcenin, Asuman geçen nisan ayında bana gelip Celalettinden hamile olduğunu, kürtaj için para istediğini, ama onun vermediğini söyledi. Bir tefeciden 11 bin lira aldığını söyleyip parayı ödemek için benden yine para istedi. 15 bin lira verdim. Celalettinden olan çocuğunun kürtaj parasını bile ben verdim dediği ifade edildi. Olay günü Asumanın odasına geldiğini ve Özdemirin kendisi hakkında dosya hazırladığını söylediğini anlatan Gülce, Özdemirin odasına gittiğini dile getirdi. Özdemirin Seni ve eşini rezil edeceğim diye bağırması üzerine bıçakla defalarca vurduğunu belirten Gülce, Adam öldürüyorlar diye bağırmaya başladı, boğazına vurdum. Yere düştü, insanlar sese gelip kapıyı açmak istedi, açamayıp gittiler. Celalettin yerde hırlıyordu. Camdan kaçtım dediği belirtildi. Gülce, Özdemiri öldürdüğü sırada kendi oğlunun onu odasında beklediğini de söyledi. Gülce, eşi Prof. Dr. Handan Gülceyi alıp eve giderken çok terleyince eşinin bir şeyler olduğunu anladığını da aktardı. Gülcenin Evde onu aldattığımı düşünüp tepki verdi. Olayı anlattım. Celalettinin ölmüş olabileceğini söyledi. Eşim olayın nedenini sorunca Asumanla ilişkimi anlattım. Evi terk etmemi istedi. Evden ayrıldım ifadesini kullandığı belirtildi. Gülce, Amacım öldürmek değildi. Tasarlanmış bir olay değil. Ölümüne ailesinden çok üzüldüm. Çok pişmanım dedi.