- 3 Ocak 2021
- 10
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi Rengarenklirenk
Ameliyat olup olmamak tamamiyle sizin kendi tercihiniz kararınız ama benim burnumda çok sorun olmasa olmaya cesaret edemezdim sanırım ha tabi bir de Ahmet Beyle karşılaşmasam. Çünkü ameliyat öncesinde gerekli bilgileri verip olabilecek olumsuzlukları söylüyor. Süreç boyunca yanınızda yani. Ama çok gerekli görmüyorsanız ameliyat olmayın gerçekten istemedikçe. Çünkü şu an alçı çıkmamış haliyle bile yeni halime nasıl alışacağım diye düşünüyorum.Ben sadece burun ucu estetiği için görüşme yapmayı planlıyorum. Lokal anestezi ile yapabiliriz dedi instagram üzerinden hafifte bir kemerim var varla yok arası ona da törpü işlemi yaparız dedi ama hala tereddütlerim var olup olmamak konusunda
Merhaba ben de revizyon olmayı düşünüyorum şuan burnunuz da bir eğrilik deformite falan oldu mu görünüşü istediğiniz gibi mi yada istediğinize yakın mı memnun musunuzArkadaşlar merhaba, ben perşembe günü Ahmet İslam’a ameliyat oldum. Burnumdaki kırıklar ve eğrilik kemer için ameliyat oldum. Ne ararsanız vardı anlayacağınız. Şu an 3. günümdeyim henüz çok yeni ama ağrım pek olmadı. Ara ara burun ucu sızladı o da ağrı kesiciyle geçti. Yüzüm çok fazla şişmedi 2. günde en çok şiş vardı. O da şu an çeneme indi. Morluğum yok denecek kadar azdı. İlk gün burnumdan rahat nefes alabiliyordum ancak burnun akıp tamponların tıkanmasıyla ağızdan nefes almaya başladım. Genel olarak süreç şimdilik iyi gidiyor. Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim. Ben 5 sene boyunca düşünp sonrasında ameliyat olmaya ancak karsr verdim. Ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum o yüzden
merhaba hala memnun musunuzArkadaşlar merhaba, ben perşembe günü Ahmet İslam’a ameliyat oldum. Burnumdaki kırıklar ve eğrilik kemer için ameliyat oldum. Ne ararsanız vardı anlayacağınız. Şu an 3. günümdeyim henüz çok yeni ama ağrım pek olmadı. Ara ara burun ucu sızladı o da ağrı kesiciyle geçti. Yüzüm çok fazla şişmedi 2. günde en çok şiş vardı. O da şu an çeneme indi. Morluğum yok denecek kadar azdı. İlk gün burnumdan rahat nefes alabiliyordum ancak burnun akıp tamponların tıkanmasıyla ağızdan nefes almaya başladım. Genel olarak süreç şimdilik iyi gidiyor. Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim. Ben 5 sene boyunca düşünp sonrasında ameliyat olmaya ancak karsr verdim. Ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum o yüzden
Merhaba, ben kendisine ameliyat olmayi dusunuyorum. Ameliyat sonrasi burbunuz ile ilgili sorun yasadiniz mi? doktor sonrasinda da ilgili miydi? Tesekkurler :)Arkadaşlar merhaba, ben perşembe günü Ahmet İslam’a ameliyat oldum. Burnumdaki kırıklar ve eğrilik kemer için ameliyat oldum. Ne ararsanız vardı anlayacağınız. Şu an 3. günümdeyim henüz çok yeni ama ağrım pek olmadı. Ara ara burun ucu sızladı o da ağrı kesiciyle geçti. Yüzüm çok fazla şişmedi 2. günde en çok şiş vardı. O da şu an çeneme indi. Morluğum yok denecek kadar azdı. İlk gün burnumdan rahat nefes alabiliyordum ancak burnun akıp tamponların tıkanmasıyla ağızdan nefes almaya başladım. Genel olarak süreç şimdilik iyi gidiyor. Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim. Ben 5 sene boyunca düşünp sonrasında ameliyat olmaya ancak karsr verdim. Ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum o yüzden