Doç. Dr.Timur Akçam ve Doç . Dr. Metin Yılmaz

merysu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
6
0
36
Ankara
Merhabalar

hayatımın hatta hayatımızın güzelleşmesinin iki kahramanı hakkında sızlerı kısaca bılgılendırmek ıstıyorum. 5 yıllık evlıyız. goruntumden burnum nedenı ıle hıc memnun degıldım. kemıklı ve buyuk bır burnum vardı. ancak cerrahıden de cok korkuyordum. sadece guzel gorunmek ıcın bıcak altına yatmak saçma gelıyordu. aıleme karsı da utanıyordum, evlı barklı kadın bu yasta ne estetıgı derler dıye..

bır arkadasım sayın timur akçam la gorusmemı onerdı. kendısını gata da zıyaret ettım. bır doktor bu kadar mı ıyı olur, bu kadar mı guzel dınler ve anlatır.. bır anda butun fıkrım degıstı ve amelıyat oldum. oyle dogal bır burnum oldu kı eskı halını bılmeyen asla estetık oldugunu anlamadı ve kendıme guvenım geldı.. eşim bıle bana hayran hayran bakmaktan kendıne alamaz hale geldı.. ancak kucuk bır sorunumuz daha vardı..

esımın her zaman cok sıddetlı horluyordu ve bunu artık dogal kabul edıyor ve cogu zaman ayrı yataklarda uyuyorduk ve bır arkadası ona gazı unıversıtesınden sayın doç.dr. metın yılmaz ı onerdı. esımı zar zor ıkna ettım ve gıttık. tımur beyden ıyı olmasın ama mukemmel bır doktor. konusması, bılgısı samımıyetı bızı o kadar etkıledıkı.. sorunumuzu çözdü..

su an eşımle bırbırımıze kenetlendık.. cok mutlu bır cıftız ve bunu sayın tımur akçam ve metın yılmaz a borçluyuz..

her turlu kulak burun boğaz problemıznız de onları aklınıza getırın ıkısı de aılemızın en onemlı kahramanları artık.. ıkısı ne buradan sonsuz tesekkurlerımı ıletıyorum...

benimde sürekli geçmeyen ağız kokum vardı. ilaçcı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gazide doç.dr.metin yılmaz beye gittim bademciklerimde yani yanlarında doğuştan cepler varmış ve besin artıkları buraya birikiyormuş ve sonuç inanılmaz koku.... insanlarla konuşamıyosun daha berbatı eşinle bile konuşurken ona yaklaşırken utanıp üzülüyosun. kısaca muayeneye gittim metin bey boğazımdaki besin artıklarını bana gösterdi ve tek çaremin bademcik ameliyatı olmam gerektiğini söyledi.kesinlikle kurtulacağımı anlattı. yaklaşık 1 ay sonra ameliyat günü aldım ama herkesede anlatamıyorum 30 yaşında ne bademciği diyorlar olmam gerekli ve olucam diyerek ameliyatı oldum şimdi üzerinden 2 sene geçti ve gerçekten koku falan kalmadı bilseydim daha önce ameliyat olurdum senelerce diş doktorlarına boşuna gitmezdim. önemli olan doktorunuzun doğru teşhisi koyması bu yüzden doç.dr metin yılmaz beye hep minnettarım.......

bende timur beye ameliyat olucam ama fotoları hiçgöremiyorum nasıl olucak bana bi yardım eder misiniz?

merhaba ben de bu konu hakkında birşey sorucaktım rüyarüyala da konuştum ama o memnun kalmamış öle konuşunca çok moralim bozuldu timur beye ben de yaklaşık 1 buçuk ay sonra amelyat olucam rinoplasti amelyatı 21 yaşında eskişehirde öğrenciyim bu arada. bana yardımcı olabilir misiniz çok korkuyorum herhangi bi fotonuz da var mı bununla birlikte. şimidden teşekkürler iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…