K Kazen Yönetim Administrator 14 Kasım 2001 21.330 69.485 18 Ocak 2010 Konu Sahibi Kazen #1 Doç.Dr.Reha YAVUZER Doktor - Ankara Plastik Cerrahi - Estetik Cerrah Özel Uzmanlık ve Çalışma Alanları Estetik Cerrahi Kraniyofasiyal Cerrahi Maksillofasiyal Cerrahi Doç. Dr. Reha Yavuzer için yorum, tavsiye ve teşekkürlerinizi sunabilir. Doç. Dr. Reha Yavuzer hastaları sohbetlerini bu başlık altında yapabilirler.
Doç.Dr.Reha YAVUZER Doktor - Ankara Plastik Cerrahi - Estetik Cerrah Özel Uzmanlık ve Çalışma Alanları Estetik Cerrahi Kraniyofasiyal Cerrahi Maksillofasiyal Cerrahi Doç. Dr. Reha Yavuzer için yorum, tavsiye ve teşekkürlerinizi sunabilir. Doç. Dr. Reha Yavuzer hastaları sohbetlerini bu başlık altında yapabilirler.
P pelinsu28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2009 23 0 21 Ocak 2010 Konu Sahibi Kazen #2 Her zaman gulen guzel yuzun,inanilmaz pozitifligin, beni kocaman goguslerimden kurtaran sanatci ellerin icin sonsuz tesekkurler. Doc. Dr. Reha YAVUZER seni cok seviyorum.
Her zaman gulen guzel yuzun,inanilmaz pozitifligin, beni kocaman goguslerimden kurtaran sanatci ellerin icin sonsuz tesekkurler. Doc. Dr. Reha YAVUZER seni cok seviyorum.
pozi06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2010 86 0 16 Şubat 2010 Konu Sahibi Kazen #3 reha yavuzere ameliyat olan arkadaşlar memlunmusunuz
N nilsaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2009 120 3 28 Şubat 2010 Konu Sahibi Kazen #4 reha yavuzer için bilgi almak isteyen arkadaşlar diğer topiclere baksınlar.bizim yazdığımız başka topic var.
reha yavuzer için bilgi almak isteyen arkadaşlar diğer topiclere baksınlar.bizim yazdığımız başka topic var.