İstanbulda yaşayıp, 2 sene önce İzmire gelin gelen biri olarak İzmirde hiç doktorlara işim düşmemişti. Taa ki hamile kaldığımı öğrenene kadar. Çok kötü bir doktor tecrübemden sonra hayatımda çok ama çok farklı bir yere sahip olan Sn Doç. Dr. ÖMER SÜDEKAN ile tanıştım. O kadar zor bir zamanda çıktı ki karşıma. Bizim meleğimiz oldu hayatımızda. Hamileliğinin ilk gününden itibaren kendisiyle birlikte olan anneleri çok kıskanıyorum. Ben geç tanışmanın üzüntüsü ama tanışabilmenin sonsuz mutluluğunu yaşıyorum.
Bu prestijde bu kalitede bir doktorun belki haklı kaprisleri olabilir diye düşünürken, ne kaprisi ??? Kendimi dünyada tek hamile olan insan ve ilk çocuk doğuracak kadın gibi hissettirdi bana. O kadar özel hissettim ki kendimi. Her telefonla aramam da sıcacık sesiyle sakinleştim, bilgi aldım. Gece gündüz hep destek oldu. Hiçbir ses tonu farkı hissetmedim. 2 den fazla telefonun çaldığına bile denk gelmedim. Onun telefonun başında sanki sürekli aramamı bekliyormuş gibi olması bile beni o kadar rahatlatıyordu ki. Biliyordum ki doktorum bir şey olursa hemen yanımda olacaktı. İlk sancımdan itibaren de zaten beklediğim gibi oldu herşey. Güvenli ellerde olduğum için sadece doğumun tadını çıkardım. Melek doktorum benim. Doğum anımda ettiği sohbetleri şükür ki eşim video ya aldı. Çok rahat bir doğum yaptım sayesinde. Kendi kızı ile de eminim bu kadar ilgilenirdi. Sakin, huzur dolu sesi, her zaman motive edici cümleleri, kibarlığı, hele ki asla inkar edilemez işinin ehli, alanındaki uzmanlığı
Şükürler olsun ki minik oğlum Ömer beyin ellerine doğdu. Aklı başında hiçbir insandan aleyhine tek bir olumsuz kelime duymadığım Ömer beye hayatımın sonuna kadar minnettar olacağım. Doğum sonrası oğlumun nazarlık küçük rahatsızlığında bizi hiç yalnız bırakmadı. 2. Kez oğluma hayat verdi. Hayatımın en mutlu anını, oğlumun doğumunu ve hayatımın en zorlu hastane günlerini birlikte yaşadığım Ömer beyi asla bırakmayacağız. 2. 3. Bebeklerimiz de ilk merhaba sını Allah nasip ederse Ömer amcasına diyecekler. Teşekkürler Doktorum
Hayatımda hiç unutmayacağım sahnelere mütevaziliğiniz, iş ahlakınız, asla yorum yapamayacağım profesyonelliğiniz sayesinde gerçekleştirdiğim kolay, rahat doğumum ve sonrası için çok teşekkürler. Sizi çok seviyorum
Ayrıca kısa bir zaman görüşme imkanım olsa da Südekan ekibini asla es geçemem. Oğlumun karnımdaki son kontrollerini gerçekleştiren Atilla beye, güler yüzü, dikkati ve ilgileri için Semra, Buket, Aslı ve Bahara, finansal konuda detaylarla mutluluğumuzu bölmeyen her işi halleden Sevim hanıma çok ama çok teşekkürler
Sevgiler