Doc.Dr. Murat Bozkurt

Sahmeltemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
1
0
32
Merhaba..

Şİddetli regl ağrılarım ve düzensiz kanamalarımla birlikte uzun zamandır güvenilir bir doktor arayışına girdim. Bir kaç arkadaşımın referansları ve kendi araştırmalarım sonucu yolum Medikal Park Pendik Murat Bozkurt Hocam ile kesişti. Ayrıntılı muaynesi sonucu dermoid kistimin olduğunu belirtti ve mutlaka alınması gerektiğini söyledi. Dermoid kistin ne olduğunu ve nelere yol açabileceğini ayrıntılı olarak anlatması beni oldukça mutlu ve mumnun etti. Dilersem farklı doktorlarla da görüşebileceğimi ama sonucun değişmeyeceğini belirtti. Ben de ona güvenerek ameliyat günü aldık . Kapalı laporoskopik ameliyat ile yapacağını çok kısa sürede ayaklanacağımı ve dikiş izlerimin belli belirsiz olacağını itinayla anlattı. Gerçekten ne dediyse her şey çok yolunda gitti. Murat Hocam ve ekibine çok teşekkür ediyorum .Herkese güvenle tavsiye ederim. Umarım kötü bir rahatsızlıkla devam etmeyiz ama yıllarca doktorum olarak kalacağı kesin

Herkese Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…